Ha hiszitek, ha nem, regisztrálni lehet a Skull & Bones bétaprogramjába

Ha hiszitek, ha nem, regisztrálni lehet a Skull & Bones bétaprogramjába

Úgy néz ki, hogy tényleg halad a játék fejlesztése, pedig már legalább háromszor újrakezdték. 

2012-2013 környékén úgy gondolta a Ubisoft, hogy az Assassin's Creed 4 hajózós játékmenete megér egy külön játékot is, ez a Skull & Bones. Valószínűleg ők sem gondolták át, hogy mibe is vágnak bele, a projekt ugyanis már többször késett, számtalanszor újrakezdték annak fejlesztését. Sokan abban sem hisznek már, hogy valaha elkészül majd a játék.

Jelenleg senki sem tudja, hogy mi is a Skull & Bones, annyiszor újrakezdték már a munkát és annyiszor lecserélték már a fejlesztőket. Egy a biztos, hogy egy kalózos játék, ami jelenleg fejlesztés alatt áll és egyes szivárgások szerint 2023 tavasza előtt kell megjelenjen.

Sok mindent elárul a programról, hogy a tegnapi tweet az első bejegyzés volt a hivatalos Skull & Bones Twitter profilon, 2020 szeptembere óta.

Most azonban úgy tűnik, hogy haladnak a munkával, hiszen a Skull & Bones megnyitotta bétaprogramját. Bárki jelentkezhet, de csak néhány játékost választanak ki, akik titoktartási kötelezettség mellett próbálhatják majd ki a játék egy korai bétaverzióját.

Valószínűleg messze van még, mire előzetest vagy akár csak információkat kapunk a programról, de legalább halad valamerre a fejlesztés. Reméljük most nem fogják sokadjára is lelőni és elölről kezdeni az egészet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!