Elhasalt Stewie2K csapata az NA RMR selejtezőn

Elhasalt Stewie2K csapata az NA RMR selejtezőn

Az EG-n kívül minden favorit jól szerepelt eddig az észak-amerikai kvalifikáción.

Elindultak az észak-amerikai RMR selejtezők a PGL Major Antwerpenre és egy kivételével minden favorit túlélte az első napot. A Liquid, a GODSENT, a Complexity és még a Bad News Bears mixe is jó eséllyel indul ma az ismertebb csapatok közül a négy kiadó RMR-helyért. De még a fl0m és freakazoid nevével fémjelzett Mythic is bejutott a legjobb 16 közé, miután megverték stanislaw új mixét, a BHOPot.

A Stewie2K vezetése alatt újjáalakult EG viszont nem volt ilyen szerencsés, a nemrég Fragadelphiát nyerő Strife kifogott rajtuk a top 32-ben. A 16:14-es győzelem után annyira meglepődtek a rajongók, hogy spekulációba kezdtek a Strife IGL-jéről, miszerint részegen is megverte az EG-t. Ez azonban nem igaz: stamina először „zseninek” nevezte és kinevette a HLTV fórumán megjelent spekulációt, majd szarkasztikusan azt mondta, hogy „igen, 10 sör után hívtam életem játékát”.

Az EG-nek még egy lehetősége lesz a holnapi nyílt selejtezőn, ahol a tegnap és ma este kieső csapatokkal kell versenyre kelniük. Onnan azonban már nem négy, csak három csapat juthat tovább az amerikai RMR-ra, ahol már olyan dél-amerikai csapatok is szerepelnek majd mint például a FURIA vagy FalleNék Last Dance projektje, aminek az Imperial ad otthont.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!