The Mandalorian témájú SSD-t és HDD-t dobtak piacra

The Mandalorian témájú SSD-t és HDD-t dobtak piacra

Amellett, hogy gyönyörű szépek, piszok gyorsak is az új tárhelyek.

Néhány éve még csak menő volt, ha valaki bitang gyors SSD-t használt, ma már szinte elengedhetetlen egy gamer PC-be. Legyen szó valamelyik e-sport játékról vagy valamelyik új AAA-kategóriás címről, kell az SSD, mert a HDD-vel már borzasztóan lassan működnek a mai programok.

Persze ha már SSD-t vásárolunk, akkor édemes szétnéznünk alaposan, nem minden arany, ami fénylik. Rengeteg lassú SSD van a piacon, de persze rengeteg kiváló minőségű és roppant gyors darab is. Mindezt pedig csak tetézi, ha egy gyártó olyat csinál, mint most a Seagate.

M.2-es SSD, PCIe 4.0, 7300 MB/s olvasási és 6000 MB/s írási sebesség, 1275 TBW elméleti élettartam. Remekül hangzik, hát még akkor, ha ránézünk a képekre. A gyártó új SSD és HDD kínálata ugyanis a The Mandalorian sorozat beskar rudait mintázza.

Elképesztően gyönyörű darabok, melyek nem hiányozhatnak egyetlen Star Wars rajongó gépéből sem. Valószínűleg nem állnak ellent a fénykardnak, de mindenképpen mutatós darabok és persze 2022 egyik legmodernebb, leggyorsabb tárhelyei is egyben.

Már a hazai boltok kínálatában is elérhetőek. Az 1 TB-s SSD 90 ezer forint körül mozog, az 1 TB-s HDD pedig 72 ezer forint körüli árakon található meg egyes hazai boltokban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!