Elindult a Sea of Thieves hatodik szezonjának kalózhajója!

Elindult a Sea of Thieves hatodik szezonjának kalózhajója!

A döcögős indulás ellenére, a Rare további frissítésekben nem csupán a játékélményt nehezítő problémákat oldotta meg, hanem új tartalmakat is biztosított a játékosok számára. Ezen frissítések ingyenes elérhetőek voltak és játékbéli mikrotranzakciókat eredményeztek.

A PC-s megjelenés és a Karib-tenger kalózai crossover event tavaly nyáron megerősítették a játékosbázist annyira, hogy egy népszerű multiplayer kalandá válhasson a Sea of Thieves. A továbbiakban a játék átvette a szezonális modellt, ezzel új kihívásokat és jutalmakat biztosítva, azon játékosok számára akik a plunder passal rendelkeztek. A hatodik szezon március 10-én indult és hat új kísértetjárta Sea Fortot ostromolhatnak a kalózok. Ezekben a küldetésekben különleges kulcsokat gyűjtünk, értékes jutalmak megszerzése miatt. Ezen kihívások sokkal játékos barátabbak, hiszen nem igényelnek annyi időt, mint a korábbi feladatok.

A frissítés késöbbi fázisában még több tartalmat terveznek hozzáadni a játékhoz, mint például az újrajátszható Legendary Pirate Voyage. Ez a küldetés véletlenszerű kihívásokat fog tartalmazni, így nagyobb értelmet kap azon funkciója, hogy újrajátszható és nagyobb kontextusban világítja meg a Sea of Thieves világát és karaktereit. Az új ingyenes szezon pass 100 jutalmat kínál, ezek közül sok szerepel az előzetesben. Ha a Plunder Pass vásárlása mellett döntenénk, 14 Pirate Emporium tárgyra tehetünk szert, ami extra kinézetekkel ruházza fel a kalózkapitányokat.

A hatodik szezon mindenképpen nagy dolgokkal készült a rajongók számára és a kiadó elhintette azt is, hogy a 2022-es év az eddigi legnagyobb és legsikeresebb lehet a Sea Of Thieves történetében. Sok mindent nem fedtek még fel, az év során derül majd fény a további újdonságokra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!