Akár 500 óra játékidővel jöhet a GTA 6

Akár 500 óra játékidővel jöhet a GTA 6

Egy játékipari elemző szerint több város is szerepet kap majd a fejlesztés alatt álló projektben. 

Február elején bombaként robbant a hír, hogy a Rockstar Games végre hivatalosan is bejelentette a GTA 6-ot. Sajnos a stúdió további információkat nem árult el a projektről, mi viszont összeírtuk nektek, milyen dolgokat látnánk szívesen a készülő játékban. 

Habár a játékkal kapcsolatban a Rockstar továbbra is hallgat, nemrég a játékipari elemzőként tevékenykedő Michael Pachter igencsak érdekesnek tűnő információkat tett közzé. A szakértő elmondása alapján a stúdió már 2014 és 2015 között megkezdte a munkálatokat, mivel a folytatás egyesíti a korábban kiadott játékokat és újra ellátogathatunk majd Vice Citybe, Liberty Citybe, San Andreasba, sőt még egy másik európai városba is. A hatalmas térkép miatt a Pachter úgy gondolja, hogy a GTA 6 akár négyszáz és ötszáz óra játékidőt kínálhat, ami valljuk be, igencsak ambiciózusnak hangzik. 

Az elhangzott információkat érdemes egyébként fenntartásokkal kezelni, ugyanis a Rockstar Games hivatalosan nem erősített meg még semmit, továbbá az elemző többször tévedett már az elmúlt néhány évben. Akárhogy is, a Rockstar minden bizonnyal egy hatalmas, lélegző és élettel teli világ építésén dolgozik és alig várjuk már, hogy mutassanak belőle valamit nekünk. 

Ti várjátok már a GTA 6-ot? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!