Visszatáncol a Valve, Antwerpenben mindenki kap aláírást?

Az Anonymo alapítója szerint tőlük már kért a Valve aláírásokat, pedig még csak az RMR-ra jutottak ki.

Mind a 24 kijutó csapat kap aláírásos matricát a PGL Major Antwerpenen az Anonymo alapítója szerint. A lengyel csapat az európai B RMR-on játszik majd áprilisban és Mateusz „Sówek” Kowalczyk azt állítja, hogy a Valve már meg is kereste őket a játékosok aláírásáért. Ez azt jelentené, hogy a fejlesztők visszatérnének a klasszikus megoldáshoz, amit Stockholmig használtak.

Sówek szerint mire elindul az RMR már mindenkinek az aláírása a Valve-nél lesz, a végére pedig a továbbjutóké be is kerül a játékba: „Kíváncsi leszek rá mi lesz a játékosok fejében. Hirtelen rádöbbensz, azért küzdessz, hogy a történelem részese legyél” – tette hozzá tweetjében. Amennyiben a Valve tényleg ennyire korán dolgozni kezd a matricakapszulákon, úgy lehetséges, hogy már a Major előtt értékesíteni kezdik őket.

Kattints a képre a galériáért!

A Stockholm Major előtti legnagyobb felháborodás abból született, hogy csak az orgok kaptak matricát és felvarrót, majd a legendák játékosai kaptak aláíros matricát is a játékban, vagyis a top 8-ban végzők. Ráadásul ezeket is csak a Major után kezdte értékesíteni a Valve. Sem a közösség, sem a játékosok nem voltak boldogok, hiszen több tízezer dolláros bevételtől estek el azok, akik nem jutottak a rájátszásba. Érzékeltetésképp: a NAVI CEO-ja szerint a 2020-ban törölt Major miatt kiadott RMR-matricákkal hétszámjegyű dollár összeget kerestek, azaz több mint egymilliót. Ők a bajnoki cím miatt a Majorön is jól kereshettek, hiszen külön kapszulát kaptak a játékosaik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!