90 ezer csaló szaladgál a Call of Duty szerverein hetente

90 ezer csaló szaladgál a Call of Duty szerverein hetente

Te találkoztál már csalóval valamelyik CoD-ban?

Az egyik legnépszerűbb FPS-játék a piacon jelenleg a Call of Duty Vanguard és persze a Warzone. Mindkét játéknak óriási tábora van, tele jobbnál jobb játékosokkal és persze tele csalóval. Hónapok, sőt, évek óta szenved a CoD a csalóktól, a fejlesztők pedig picit későn ismerték ezt fel.

Bár a RICOCHET anti-cheat sokat segített a helyzeten, a legtöbb CoD-os szerint még így is katasztrofális állapotban vannak a szerverek, tele csalókkal. Pedi az AC tényleg teszi a dolgát. A fejlesztők azzal az üzenettel kívántak most kellemes hétvégét mindenkinek, miszerint már 90 ezer csalót fogott meg a RICOCHET, pusztán ezen a héten.

Ez önmagában szép szám, sokak szerint viszont ez sem elég. Van, aki szerint csak heti 190 ezerrel lenne tiszta a CoD, míg mások azért panaszkodnak, hogy sokszor nem is a külső programokat használók a leginkább zavaróak. Rengetegszer van ugyanis olyan bug, olyan glitch a játékban, ami kvázi legális csalást eredményezhet. Ezekről pedig nem tehet más, csakis a fejlesztő csapat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál játszani a Vanguarddal vagy a Warzone-nal?

  • 17 %
  • 17 %
  • 67 %