Dragon Age 4: Nem lesz ott az EA Play-en; mert a rendezvény is elmarad

Dragon Age 4: Nem lesz ott az EA Play-en; mert a rendezvény is elmarad

Más alkalmat kell kerítenie több kiadónak is, hogy játékaikat bejelentsék.

Nem rendezi meg az EA Play-t 2022-ben az Electronic Arts, amely azt jelenti, hogy több játéknak is, mint a Dragon Age 4, vagy a Skate 4, más eseményre kell várniuk, hogy lerántsák róluk a leplet. Az EA évente megrendezett eseménye általában az E3 előtt szokott lenni, a kiadó viszont megerősítette, hogy idén erre nem fog sor kerülni.

„Szeretjük az EA Play-t, mert többek között itt tudjuk tartani a kapcsolatot a játékosokkal, itt tudjuk megosztani veletek az újdonságokat" - mondta az EA egyik szóvivője. „Azonban az idei évben nem úgy jöttek össze a dolgok, hogy egy adott időpontban tudjuk ezeket bemutatni. Számtalan izgalmas történés zajlik a világszínűvonalú stúdiónkban, az idei évben pedig ezeket inkább akkor jelentenénk be, amikor elérkezett az idejük. Alig várjuk mi is ezeket az alkalmakat!"

Sok EA-stúdió már korábban bejelentette közeljövőbeli terveit. A Dead Space Remake-ről például már ejtettek pár szót a fejlesztők, míg más hírek szerint a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatására is számíthatunk. Ami pedig a címben említett Dragon Age 4-et illeti, túl sok hivatalos infónk nincs, egyes pletykák szerint 2023 második felében jelenhet meg a játék.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!