TWR Eastern European Masters: Négy csapat van még harcban a BLAST Showdownért

TWR Eastern European Masters: Négy csapat van még harcban a BLAST Showdownért

Szerinted melyik csapat lesz ma esti, végső győztes?

Bár most a legtöbben az ESL Pro League-re figyelnek, lassan visszatér a BLAST Premier is, méghozzá a tavaszi Showdownnal. Ez az a verseny, ahol nem csak a partnercsapatok, de a selejtezőkből bejutott ötösök is kipróbálhatják magukat.

Régiónkban a TWR Eastern European Masters keretin belül lehet bejutni a Showdownra. Pénteken vette kezdetét a BLAST Premier kvali, ahol az ONYX olyan csapatok között lépett szerverre, mint a SKADE, a SINNERS vagy az Eternal Fire. Végül pont az utóbbi ejtette ki őket.

Ahogy arra számítani lehetett, a OneTap ötöse nem okozott túlzottan nagy fejfájást coolioéknak. Magabiztosan, 16-5-re verték ellenfelüket Nuke-on, gyakorlatilag megszólalni sem hagyták őket. A török Eternal Fire viszont kétszer is megálljt parancsolt a magyaroknak. Egy Nuke-os és egy Infernós Bo1-ben is erősebbek voltak, igaz csapatjáték helyett a kiszámíthatatlan egyéni megmozdulásokra építettek.

Nuke-on xfl0ud villogott, Infernón pedig XANTARES. A jól felépített magyar körök hiába eredményeztek szoros meccseket, végül mindkettőn a török nyertek, akik így elvették az ONYX-tól a továbbjutást.

A rájátszás ágrajza (forrás: HLTV.org)

A rájátszás ma délután kezdődik. Négy csapat van még játékban, a Showdownra viszont csak a legerősebb, a végső győztes juthat majd le. A meccseket ma is élőben követhetitek majd az esport4tv-n, és ne feledjétek, hogy a TWR Eastern Masters alatt értékes nyereményekkel is gazdagodhattok. Részletekért kattintsatok a következő cikkre.

A TWR Eastern European Masters Spring főtámogatója a SAMSUNG és a SamsunGGamer, akiknek köszönhetően három nyereményjátékon is részt vehettek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat lesz ma esti, végső győztes?

  • 33 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 67 %