A Halo sorozat nem követi majd a játékok világát

A Halo sorozat nem követi majd a játékok világát

Neked hogy tetszettek a sorozat eddigi előzetesei?

Jövő héten debütál a Halo sorozat első évada a Paramount Plus szolgáltatásán keresztül. A projekt nem most született, hosszú évek óta próbálták már megfilmesíteni a méltán népszerű videojáték-univerzumot, mindeddig sikertelenül. 

Most viszont összejött és néhány nap múlva az is kiderül, hogy milyen minőségben. Egy valami biztos, a készítők vékony jégen táncolnak.

Egy friss interjúból kiderült, hogy bár a sorozat alapjait a videojátékok adták, a sztori írásánál, a szereplők alakításánál, nem vették figyelembe a videojátékokat. Magyarán, a sorozat és a játékok csak alapjaiban hasonlítanak majd, a két sztori teljesen más irányt vehet és teljesen más végkifejlet felé haladhat.

Ez kétélű dolog. Egyrészt bátor és izgalmas, hogy a sorozattal nem egy az egyben próbálják lemásolni a játékokat, hanem annak alapjaira építve, valami újat, valami mást próbálnak létrehozni. 
Másrészt viszont, ezzel valószínűleg sok gamer haragját kivívják majd. Elég egyetlen baki, egyetlen olyan apró részlet, ami nem tetszik majd a fanatikus játékosoknak és máris attól lesz hangos az internet minden zuga, hogy a Halo TV-sorozat nem tiszteli a játékokat.

Nem kell már sokat várnunk, március 24-én kiderül, hogy pontosan mit is sikerült összehozniuk. Reméljük, hogy tetszeni fog mindenkinek és hosszú évadokon át követhetjük majd a Halot a Paramount Plus kínálatában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!