Megjelenési dátumot kapott a Netflix Resident Evil sorozata

Megjelenési dátumot kapott a Netflix Resident Evil sorozata

Sokadik próbálkozás már ez, bár az eddigi Resident Evil filmek szintjét nem nehéz megugrani.

Az utóbbi években többször próbálták már filmként feldolgozni a Resident Evil játékokat. Legutóbb Johannes Roberts vállalkozott erre, tető alá hozta a Welcome to Raccoon City mozit, ami bár jobb volt, mint Paul. W. S. Anderson és Milla Jovovich agymenése, sikernek nem nevezhető.

Nem kell már sokat várnunk a következő próbára, a Netflix ugyanis sorozatként kelti életre a játékok világát. Néhány semmitmondó plakáttal egyetemben bejelentették a széria debütálását, az első évad július 14-én érkezik.

Merőben más megközelítést használnak, mint eddig, a sorozat ugyanis kész idősíkon fut majd. Az egyikben még a T-vírus elszabadulása előtt járunk, Jade és Billie Weskert követhetjük majd, míg a másikban már 14 év telt el a zombiapokalipszis óta. Ekkor Jade már valahogy elszakadt testvérétől, a múlt azonban még mindig kísérti őt.

Nem vágtunk egy hátast a szinopszistól, de egy esélyt megérdemel majd a sorozat. Egy biztos, Paul W. S. Anderson filmjeitől csak jobb lehet, attól lejjebb már nem létezik semmi.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!