Hirdetés

A gaming kortalan - Ilyen volt az OGEX Salgótarjánban, Miskolcon és Kecskeméten

Elhoztuk nektek a legszuperebb képeket, amik a három hétvégi rendezvényen készültek.

Hirdetés

A 13., 14., és 15. Országos Gaming Expó ezúttal Salgótarján, Miskolc és Kecskemét lakosainak biztosított kíváló gaming tematikus programokat. Mutatjuk a kedvenc képeinket ezekről a napokról!

Ahogy a cím is mondja, a gaming kortalan, legyél bármennyi éves is, találhatsz kedvedre való programokat az OGEX-en, például ezt a szimulátor széket is kipróbálhatod, amit világbajnoki eseményeket használnak.

Nem szabad elfeledkezni a tényről, hogy a jubileumi 30 éves PC Guru is dedikáltan az OGEX rendezvényeken található meg, ha szeretnéd újra kezedbe fogni a legendás újság születésnapi példányát, látogass ki a hozzád legközelebbi eseményre. A képen lévő srácok már olvashatják a benne lévő exkluzív tartalmakat!


Ezúttal is megannyi PC játékot, társast, valamint VR élményt lehetett kipróbálni a helyszínen, természetesen profi instruktorok segítségével.


A hétvégén a színpadi programokból sem volt hiány, sokan gyűltek össze az OGEX helyszínek rendszeres résztvevőinek (Isti, DoggyAndi, Unfield, Kiss Imi stb.) játékára. Természetesn fotózkodásra is van lehetőség velük.

Az OGEX 22 Esport Open - FIFA 22 Országos Bajnokság keretein belül ez történt a hétvégén:

Salgótarján város döntőjén született meg az eddigi abszolút rekord, Taki_0124 16 gólt szerzett a párharc két mérkőzése során és ezzel összehozta az eddigi legtöbb találatot a sorozatban.

Miskolc esetében az Illés Akadémia Spirit fiatal kiválósága, B3rti11 szintén két magabiztos sikert könyvelhetett el, előbb 3:1-re, majd 4:1-re diadalmaskodott, ezzel ő is bejutott a budapesti finéléra.

Kecskeméten pedig két ismertebb név csapott össze, a rutinos Endline03 a DVSC remek esportolójával, VadicskaOlivérrel küzdhetett meg a döntős spotért. Az első meccset EndLine behúzta 3:0-ával, majd egy szenzációs 3:3 után a hosszabbítás 4:4-ig fajult a meccs. A büntetők révén pedig Vada vissza tudott vágni. A mindent eldöntő harmadik felvonás pedig egy gólzáporots 6:3-at hozott, ahol Vada 0:4-ről kezdte csak meg a felzárkózást, de már túl későn kezdte el a gólgyártást. Összesített arányban EndLine 2:1-gyel szintén ott van a budapesti fináléban.

Ha eddig lemaradtál az Országos Gaming Expó eseményeiről, még van lehetőséged bepótolni az élményt, hiszen további 4 városban, Egerben, Veszprémben, Tatabányán és Budapesten is megrendezik a programot. Találkozzunk ott!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!Hirdetés
Hirdetés