Elképesztően sok játékon dolgozik a Ubisoft

Elképesztően sok játékon dolgozik a Ubisoft

Nem túlságosan rövid az a lista, amely a kiadó tervezett címeit tartalmazza.

Több forrás alapján állt össze az a lista, amely a Ubisoft terveit foglalja össze. A francia kiadó ezeket a bejelentéseket ráadásul egy külön eseményen jelentette volna be, ennek sorsa azonban jelenleg bizonytalan. Összesen viszont 20 játék jött össze erre a listára, amelyből mi is szemléztünk, hogy pontosan mire is számíthatunk a kiadótól a közeljövőben.

Avatar: Frontiers of Pandora

13 éve annak már, hogy elkészült James Cameron legendás sci-fi filmje, az Avatar, a Frontiers of Pandora azonban ennyi idő után is visszahívja még az univerzum szerelmeseit egy utazásra a távoli Pandorára. Ugyan sok részletet nem tudunk még róla, a fejlesztő Massive Entertainment több tesztkulcsot is kiosztott már, így megvan rá továbbra is az esély, hogy a munka a tervek szerint halad, illetve hogy konkrétabbat is tudunk meg a közeljövőben.

Fejlesztő: Massive Entertainment

Tervezett megjelenés: 2022 április - 2023 március között

Immortals Fenyx Rising folytatása

Elégedett volt a Ubisoft a 2020-ban megjelent Immortals Fenyx Rising számaival, több forrás szerint pedig készül a folytatás a játékhoz. A játék jelenleg az előkészületi szakaszban van, a szóbeszéd szerint pedig az a Ubisoft Quebec fogja készíteni, amely egy új Assassin's Creed-címen is dolgozik. A stúdió új alkalmazottakat is keres, valószínűleg a folytatás munkálataira, ennél többet azonban már nem tudunk.

Fejlesztő: Ubisoft Québec (valószínűleg)

Tervezett megjelenés: Ismeretlen

Assassin's Creed Rift

Februárban olvashattunk először az Assassin's Creed Rift fejlesztéséről, a játékra pedig nem is kell annyira sokat várni. A pletykák szerint nem lenne egy teljes AC-játék, ráadásul 2022 végén, 2023 elején jelenne csak meg – ebből az utóbbi tűnik valószínűbbnek, ugyanis az Assassin's Creed Infinity-n nagyobb a fókusz. Eredetileg a Rift a Valhalla egyik kiegészítője lett volna, de ezt végül elvetették.

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Tervezett megjelenés: 2022 végén - 2023 elején

Assassin's Creed Infinity

A 2021 júliusában bejelentett Assassin's Creed Infinity a Ubisoft egyik legambiciózusabb címe lenne a sorozaton belül. A munkálatok több Ubisoft-stúdió között oszlanak majd meg, valamint több kort is a képernyőre hozna. Jelenleg viszont sokkal több kérdésünk van, mint válaszunk rá, egyúttal úgy is tűnik, hogy érdemi válaszokra még sokat kell várnunk.

Fejlesztő: Ubisoft Montreal & Ubisoft Québec

Tervezett megjelenés: Ismeretlen (2024-2025 körül várható)

Prince of Persia: Sands of Time (remake)

Sokat a Price of Persia: Sands of Time újradolgozott változatáról sem tudunk mondani, azonkívül hogy fejlesztés alatt áll. Már ez is megnyugtatólag hathat viszont, több pletyka is felröppent ugyanis, hogy lelőtték a projektet. Az aggodalom talán azért sem véletlen, mert 2020 szeptemberében jelentették be a játékot, egyszer pedig újra is kezdték a munkát a rajongók csalódottsága miatt.

Fejlesztő: Ubisoft Pune & Ubisoft Mumbai

Tervezett megjelenés: Ismeretlen

Prince of Persia (ismeretlen cím)

Más értesülések szerint még egy Prince of Persia játékon is dolgozik a Ubisoft, amely a Montpellier-ben található stúdió gondozásában áll. A játék egy 2.5D-s cím lenne, több részletet viszont nem tudunk róla.

Fejlesztő: Ubisoft Montpellier, valószínűleg más stúdiókkal együtt

Tervezett megjelenés: Ismeretlen

Beyond Good and Evil 2

Beyond Good and Evil 2 lassan már a Ubisoft saját Dead Island 2-je lesz: az a játék, amelyet régen jelentettek már be, a rajongók pedig – inkább kínjukban – arról viccelődnek, hogy sose fog megjelenni. Az előbb említett DI2-vel hasonló a sorsa ennek a játéknak is, többször felmerült, hogy félbehagyják a projektet, a Ubisoft viszont semmiképpen sem szeretné elengedni a játékot, talán már-már olyan hozzáállással is, hogy „túl sokat költöttünk rá, nem adhatjuk már fel".

Fejlesztő: Ubisoft Montpellier

Tervezett megjelenés: Ismeretlen

Splinter Cell (remake)

2021 októberében először még csak pletykaszinten lehetett olvasni a Splinter Cell remake verziójáról, amelyet nem sokkal később a Ubisoft is megerősített. A Splinter Cell Remake fejlesztése még eléggé korai szakaszban áll, 2024 előtt pedig nem valószínű, hogy megjelenik, így reméljük, hogy hamarosan legalább egy trailert kapunk a játékból.

Fejlesztő: Ubisoft Toronto

Tervezett megjelenés: Ismeretlen (2024-2025 körül várható)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!