Vészjósló hírek érkeztek Jared Leto Morbius filmjéről

Vészjósló hírek érkeztek Jared Leto Morbius filmjéről

Az első tesztvetítés alapján szimplán rossz és unalmas mozit hozott össze a Sony. 

Néhány héten belül debütál a Sony Pókember univerzumának következő darabja, a Jared Leto főszereplésével készült Morbius. A projekt igencsak rögös utat járt be az elmúlt néhány évben, először a globális koronavírus járvány, később pedig a Marvel Pókember: Nincs hazaút sikerei miatt halasztották el megjelenését és sokan már úgy hiszik, a film el van átkozva. 

A premierhez közeledve elméletileg megtartották a Morbius első tesztvetítéseit is, azonban iparági pletykák alapján nem sok jóra számíthatunk. A Geeks Worldwide munkatársa, Brandon Matthews szerint több kollégája is csak negatívan tudott nyilatkozni a látottakról, mondván a film unalmas és egy két szellemes utalás kivételével szimplán rossz. Az információt érdemes fenntartásokkal kezelni, ugyanis Matthews nem a saját véleményét tolmácsolta az internet népének.

A Sony egyébként 75 millió dollárt költött a forgatásra, amihez hozzá jön még a legalább ugyan ekkora összegű marketing költség is, Leto mellett pedig Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, továbbá Tyrese Gibson is szerepet kapott a történetben. A stáblista és az előzetesek alapján izgalmasnak és érdekesnek tűnt a film, azonban a fenti híresztelés aggodalomra adhat okot és benne van a pakliban, hogy Jared Leto újabb képregény adaptációba bukik bele. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!