LoL: Még több megszerezhető kinézettöredék vár rátok hamarosan

LoL: Még több megszerezhető kinézettöredék vár rátok hamarosan

Már nem kell sokat várni a mitikus esszencia megjelenésére, amely alapjaiban írja újra a League of Legends jutalmazási rendszerét.

2021. március 30-án élesedik a League of Legends szervereken a 12.6-os frissítés, amely a Rengar rework mellett a mitikus tartalmak átdolgozását (Mythic Overhaul) emeli be a kliensbe. A várva várt funkció alapjaiban változtatja meg a jutalmazási rendszert: a presztízs pontok, valamint Drágakövek eltűnnek, cserébe mindenki a mitikus esszenciával gazdálkodhat. Ehhez a hatalmas átalakításhoz kapcsolódik egy újabb jelenség, amelyet a Riot Games egyik hivatalos munkatársa erősített meg a közösségi médiában.

Drágakövek helyett kinézettöredékek

Az eseménybelépők rendszere remek lehetőséget biztosított a játékosok számára, hogy egy kupac RP, valamint rengeteg szabadidő kombinációjának segítségével, egyedi jutalmakkal duzzasszák fel a zsákmánykupacukat. A mérföldkövek rendszerében narancs esszencia, hangulatjelek, narancs és kék esszencia, valamint gömbök, ládák, kulcsok és Drágakövek ütötték az idézők markát. Utóbbi kategória a jövőben teljesen kikerül a játékból, ugyanis az események során megszerezhető Gemstone-okat kiváltják a kinézettöredékek.

„A Drágaköveket véletlenszerű kinézettöredékekkel helyettesítjük. Ennek az az oka, hogy a játékosok felhalmozták a Drágaköveket, amelyeket Mesteri Ládákra és kulcsokra váltottak be. Ezért úgy döntöttünk, hogy ezt a tipikus felhasználási módot kiváltjuk egyszerűen azzal, hogy kinézettöredékeket adunk a Drágakövekért cserébe. (Ezekben a Masterwork Chestekben 30%-os aránnyal narancs esszencia és más kiegészítő volt, így egyáltalán nem volt garantált a Skin Shard.)” - kommentálta a változtatást KenAdamsNSA.

Sokan örülnek ennek a változtatásnak, többen azonban kritikusan állnak hozzá. Mivel a régi rendszerben a Gemstone-okat kizárólag mitikus kinézetekre lehetett felhasználni, ezért nem volt akkora értékük. Március 30-ától azonban Prestige skineket is lehet majd vásárolni a mitikus esszenciából, vagyis a jelenleg felhalmozott Drágakövekből. Ezeket a lila kavicsokat 1:10 arányban váltja majd át a rendszer, így például 10 Drágakőnek megfelelő mitikus esszenciáért lehet majd behúzni az Ashen Pyke-ot, az idei év első limitált mitikus hőskinézetét.

Ti mit gondoltok a Drágakövek kinézettöredékre cseréléséről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked hány Drágaköved van a gyűjteményedben jelenleg?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.