World-First: 19 nap után, az Echo nyerte az új WoW raid versenyét

World-First: 19 nap után, az Echo nyerte az új WoW raid versenyét

Leütötték az új WoW raid utolsó ellenfelét is.

Már 21 nap telt el azóta, hogy a WoW: Shadowlands raid, a Sepulcher of the First Ones megérkezett a játékba. Ez pedig annyit jelentett, hogy elindult a verseny a World-First címért. A Liquid, az Echo, az SK Pieces, a Method és még sok más klán pedig belevetette magát az új tartalomba. 

A verseny első két hetében úgy tűnt, hogy az amerikai Liquid mindent visz. Az első hét boss trófeája gyakorlatilag egymás-után került hozzájuk. De ezek után lelassultak, sőt a klán vezetője, Maximum azt írta, hogy pár napra abbahagyták a próbákat, mert sokan már elkezdtek kiégni. Ezért az utolsó három boss az Echo vitrinjébe került, köztük a Jailerrel. 

A Sepulcher of the First Ones utolsó ellensége nem adta magát könnyen. Az Echo csapatának 19 napot és 277 pullt kellett végigtolni, mire sikerült az utolsó százalékokat is leütni. 2010 óta ez a második olyan raid, amihez ennyi idő kellett. Az másik rekordtartó Tomb of Sargeras raid volt, mindeddig.

Ez persze nem minden. A fenti logokban ott van az összes állomása az Echo kalandjának. Azzal pedig, hogy megint ők lettek a világ elsői, már zsinórban másodjára voltak ők a leggyorsabbak. Meglátjuk sikerülhet-e triplázniuk. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!