Egy pofon is elcsattant a hétvégi Oscar-gálán

Drámai eseményeknek is szemtanúi lehetettek a nézők, egyesek szerint viszont csak megrendezett volt az egész.

Magyar idő szerint 2022. március 28-án hétfőn hajnal 2 órakor kezdődött el a 94. Oscar-gála, ahol a filmipar legjobb színészeit, rendezőit, szereplőit díjazzák azok teljesítménye után. Az Oscar-gála iránti érdeklődés az utóbbi években csökkenő tendenciát mutat, azonban a legutóbbin történt események a díjátadóra irányították a figyelmet: Will Smith ugyanis egy pofont adott Chris Rock komikusnak.

A gála egy pontján Chris Rock ugyanis Will Smith feleségének, Jada Pinkett Smith hajával viccelődött, a komikus szerint Jada ugyanis alakíthatná G. I. Jane-t is, utalva a nő kopaszságára, azonban valószínűleg nem tudta, hogy a másik nem szándékosan vágatta le a haját: Jade Pinkett Smith uzgyanis alopenciában szenved, ezen betegség pedig a haj kihullását eredményezi. Valószínűleg ezen húzta fel magát Will Smith is, aki a „Legjobb színész" kategóriában elnyert díjának átvétele előtt odalépett Rockhoz és azt kiáltotta, hogy:

„Ne vedd a szádra a feleségem nevét!" - ezt követően osztotta ki a pofont.

Az internet népe fel is kapta a fejét az esetre, többen pedig azonnal kétségbe vonták a jelenetet, szerintük ugyanis az egész csak meg volt rendezve. Az Oscar-gála iránt ugyanis egyre kevésbé érdeklődnek a nézők, illetve maga a szakma is, a teóriák szerint pedig ezzel a pofonnal szerették volna „népszerűsíteni" a díjátadót. Ennek eldöntését inkább az Olvasóra bíznánk, hogy megrendezett, vagy valódi volt-e a jelenet, amelyet a fenti videóban tekinthettek meg ti is. Az eset mindenesetre megihletette az embereket, több mém is napvilágot látott azóta, mint például az alábbi is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!