OGEX: A pénznyeremény mellé gamer szék is jár a FIFA 22-bajnoknak

OGEX: A pénznyeremény mellé gamer szék is jár a FIFA 22-bajnoknak

Hétvégén megérkezik Budapestre az OGEX, ahol többek között a FIFA 22-verseny nagydöntőjét is láthatjuk majd.

2022 februárjában indult el Magyarország gamer roadshowja, az Országos Gaming Expo. Az azóta eltelt hetekben a rendezvény bejárta hazánk összes megyeszékhelyét, Győrtől kezdve, Debrecenen és Kaposváron át, egészen Tatabányáig, az ország minden szegletében ingyenes programokkal várta az OGEX az érdeklődőket.

Az utolsó nagy dobás viszont még hátravan. Most hétvégén (április 1-2) két napos lezárása érkezik a 2022-es OGEX-nek, Budapesten. A Hungexpo pénteken és szombaton is nyitott kapukkal várja az érdeklődőket, társasjátékok, videojátékok, VR-szemüvegek, versenyszimulátorok, színpadi show, cosplay bemutató és persze az OGEX FIFA 22-versenyének döntőjére kell számítanunk.

Hétvégén eldől, hogy ki is az ország legerősebb FIFA-játékosa, a nagydöntő nyertese 350 ezer forinttal és egy Noblechairs EPIC gamer székkel gazdagodik majd.

A luxus egyik ismérve a kényelem. Életünk minden percében kényelemben szeretnénk érezni magunkat, például szórakozás, videojátékozás közben is. Egy prémium gamer szék pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy játék közben úgy üljünk kényelemben, hogy közben megőrizzük egészségünket is. Több órás játék alatt a hátizmok, a gerinc, a csukló is nagyobb terhelésnek lehet kitéve, mint egy átlagos napon, egy jó gamer szék pedig pont abban segít, hogy stabilan, kellően megtámasztva ülhessünk, hogy ne a hátunk bánja a játékkal töltött órákat.

A Noblechairs mindig is az egyik legjobb gyártó volt, ha gamer székről van szó. Termékeik prémium anyagokból készülnek, minőségük kiváló, tökéletesen támasztják meg használóikat és persze rendkívül kényelmesek is. A Noblechairs EPIC 2020-ban elnyerte a legjobb gamer szék díját is.

A Caseking azonban nem csak a FIFA-verseny nyertesének, de a látogatóknak is szeretne kedveskedni. Mindkét budapesti napon, az első 100 látogató ingyenes ajándékban részesül. Jutalmuk egy prémium Noblechairs fejpárna lesz, a Caseking jóvoltából.

Ne feledjétek, április 1-2 Hungexpo, két napos budapesti rendezvénnyel koronázzák meg az Országos Gaming Expo 2022-es felvonását. Ott találkozunk!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 


Kövess Minket!