Június elején indul hazánkban a Disney+

Június elején indul hazánkban a Disney+

Az előfizetési díj ráadásul igencsak kedvezőnek számít a Netflixhez képest. 

A koronavírus világjárvány miatt több nagy filmstúdió is elhatározta, hogy megdöntik a Netflix egyeduralmát a streaming piacon és saját platformot indítanak. A jelenség hazánkat sem kerülte el és nemrég megjelent a WarnerMedia Entertainment által üzemeltetett HBO Max, ahol a DC, Cartoon Network, Max Originals, illetve a Warner Bros. produkcióihoz férhetünk hozzá. 

Habár Magyarország kis piacnak számít, hamarosan újabb streaming óriás érkezik hódítani, ugyanis a The Walt Disney Company bejelentette, hogy a Disney+ június 14-én kezdi meg működését itthon. A szolgáltatás igencsak kedvező áron érkezik, ugyanis a havi előfizetés 2490 forintba, az éves pedig 24900 forintba kerül, a kínálat zászlóshajói pedig a Disney, Pixar, Marvel, illetve a Star Wars filmek és sorozatok lesznek. Mindemellett a platformon el tudjuk érni a Disney tulajdonában lévő stúdiók alkotásait is, mint például a Simpson családot, a Grace klinikát, az Amerikai fatert vagy a Gyilkos elméket.

A szolgáltatást egyébként a sajtóértesülések szerint akár négy párhuzamos streamen is kiválóan biztosítani tudja a cég, maximum 10 eszközre, továbbá az IMAX Enchanced funkciót is bekapcsolhatjuk, javítva ezzel a moziélményt. Természetesen több profilt is létre hozhatunk egy előfizetéssel, lesz továbbá gyerekzárral ellátott is, amin csak kicsiknek szóló tartalmak jelennek meg. Összességében mindez igencsak izgalmasan hangzik és alig várjuk, hogy kipróbálhassuk a szolgáltatást.

Ti várjátok már a Disney+ érkezését? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!