Jim Carrey beperelné Will Smith-t, és Hollywoodot is keményen ekézte

Jim Carrey beperelné Will Smith-t, és Hollywoodot is keményen ekézte

Nem rejtette véka alá a humorista-színész mit gondol Hollywood idei legnagyobb botránya kapcsán.

A 94. Oscar-díjátadó gála legnagyobb csattanója most sajnos fizikailag a színpadon is megtörtént, miután Will Smith pofon vágta az est házigazdáját, Chris Rockot egy, a feleségéről előterjesztett szóviccet követően. Már alapból egy olyan grandiózus eseményről van szó, amelyre nem csak az Egyesült Államokban, hanem az egész világon figyelnek feszülten. Nem véletlenül, hogy azóta egyrészt az internet tele van mémekkel, de egyre másra szólalnak meg az ügyben nagynevű emberek is.

Jim Carrey a CBS Mornings címmel futó reggeli műsor vendégeként nyilatkozott az esetről és elég élesen fogalmazta meg mondandóját.

„Undorító volt. Felfordult a gyomrom attól, hogy állva tapsoltak. Úgy éreztem, hogy Hollywood gerinctelen, úgy, ahogy van, és szerintem ez tisztán azt jelzi, hogy már nem mi vagyunk a menők klubja.”

Alapvetően a Sonic a sündisznó második epizódja révén került képernyőre, de természetesen nem hagyhatták szó nélkül az Oscar-díjátadó ünnepséget történteket sem. Közben egyébként Will Smith a színpadon túl a közösségi média berkein belül is elnézést kért mindenkitől, beleértve Chris Rockot is, mindenesetre Jim Carrey drasztikus lépéseket tett volna egy ilyen szituáció után:

„Ki kellett volna vezetni és le kellett volna tartóztatni. Chris Rock nyilván nem akart nagy balhét, viszont én a helyében ma reggel közöltem volna, hogy 200 millió dollárra perelem be Will Smith-t. Hiszen az a videó örökké megmarad. Nem lehet visszacsinálni. Ez a sértés hosszú ideig megmarad még. Az rendben van, ha be akarsz kiabálni vagy nem értesz egyet, esetleg valami nem tetszik, mondasz valamit vagy akármi... de nincs jogod felmenni a színpadra és pofon vágni valakit, amiért mondott valamit.”

Bár alapvetően nincsen semmi problémája Will Smith-szel, de azért arról is szót ejtett mennyire sajnálja, hogy egy ilyen dolog megtörténhetett a díjátadón, illetve azokat is, akik éveken át készültek, hogy ott lehessenek a legjobbak között.

Egyébként a Sonic, a sündisznó 2., Jim Carreyvel a fedélzeten – ő játsza el újra Dr. Robotnik szerepét –  hazánkban április 7-én kerül a mozikba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!