CoD Vanguard: 2 hétig ingyenesen kipróbálható a játék

CoD Vanguard: 2 hétig ingyenesen kipróbálható a játék

Az ingyenesség mellé több új játékbeli tartalommal is gazdagodtunk.

A játék hivatalos oldalán jelentette be az Activision, hogy március 30-tól egészen április 13-ig ingyenesen érhető el a Call of Duty: Vanguard online multiplayer módja. Mindezzel a tavasz érkezését szeretnék megünnepelni, azonban nem csak ennyit kapunk: érkezik két új pálya, illetve egy új játékmód is.

Két új Season Two pálya vált elérhetővé

Az ingyenes időszak során két vadonatúj helyszínen is belevethetjük magunkat a kalandokba: ezen a mapok a Casablanca és a Gondola nevet kapták. Casablanca egy közepes méretű pálya, a marokkói Casablanca városa ihlette, amelyen több épület is arra vár minket, hogy felfedezzük. Míg Gondola ugyanúgy egy közepes méretű pálya, amelyben igen messzire is láthat az ember szeme – vagy épp ugorjunk bele a közelharcba erőművekben, illetve barlangokban.

Foglald el és védd meg az Alpokban lévő bázisokat

Egy új játékmódban is kipróbálhatjuk a játékot, amellyel a járműarzenál is bővült, a feladatunk viszont az lesz, hogy elfoglaljuk az összes bázist. Ha ezt megtettük, az operátorok válaszhatnak, ott vagy más elfoglalt állomáson szeretnének respawnolni. Az elfoglalás mellett persze az is feladatunk lesz, hogy ezt megvédjük a másik csapattal szemben. A bázisokon tudunk vásárolni további felszerelést is, ha épp szükségünk van rá.

Csatlakozz te is a káoszhoz

Az új pályák és módok mellett változatosabb multiplayer is várja a játékosokat a Vanguard legnépszerűbb pályáin, ebbe beleszámít a Shipment, illetve a Das Haus is, mely ugyan egy kis pálya, de számtalan akciót tartogat. Ezen kívül több más helyszín is elérhető lesz, mint a Hotel Royale, a Dome és a Rada, amelyeket egyaránt kipróbálhatunk a Domination, a Control, illetve a Hardpoint módokban is.

Az ingyenes Vanguard multiplayer március 30-ától egészen április 13-ig érhető el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!