Mythic Essence: A Riot is megszólalt a drágakövek körüli ellentmondások miatt!

Mythic Essence: A Riot is megszólalt a drágakövek körüli ellentmondások miatt!

Megváltozik a Mythic-rendszer is.

A League of Legends Mythic skin rendszerének teljes átalakítása eredetileg az év elejére volt tervezve. A tervek csúsztak, de most már elérhetővé vált a 12.6-os patch érkezésével. A Riot által részletezett változások némelyike azonban felháborodást váltott ki a LoL-rajongók körében, ugyanis bizonyos új skineket csak sok pénzért lehet majd megszerezni.

A drágaköveket úgy nevezett Mythic esszencia váltotta fel (1 drágakő 10 esszenciává változott a zsákmányodban), amivel a mítikus boltban lehet prestige vagy mítikus skineket vásárolni. A bolt tartalma azonban időről időre változik majd.

Ken Adams, a Riot Games eseményeket, zsákmányt, skineket és egyebeket felügyelő termékvezetője bejelentette, hogy a Riot úgy döntött, a Mythic-tartalom felújításával párhuzamosan eszközöl néhány ellentmondásosabb változtatást is. Szóba került például, hogy az összes Mythic-tier skin-t eltávolítsák a ládákból és a rerollból.

A Riot korábban bejelentette, hogy az események mellett debütáló új Prestige skinek csak akkor lesznek elérhetőek a játékosok számára, ha több eseménykapszula megvásárlásával megszerzett küldetéseken keresztül haladnak előre - ami a játékosoknak közel több száz dollárba kerül. Ezzel megszűnne, hogy közvetlenül az eseményboltokban megvásárolhatóak legyenek az eseménypénzzel, ahogyan a Prestige skinek megjelenése óta.

Miután a Prestige skinek kikerülnek a boltból, a játékosok véletlenszerűen, ládák megnyitásával vagy skin-reroll során szerezhetik meg őket. Ahogy korábban is, az így megszerzett Prestige skinek nem rendelkeznek majd azzal az exkluzív szegéllyel és ikonnal, amit a játékosok a közvetlen vásárláskor kapnak.

Az első szakasz a 12.6-os patch során érkezett a játékba, azonban az év előrehaladtával további fejlesztések várhatóak a rendszerben.


OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.