PGL Major: Kory is bejutott az európai RMR-versenyre

PGL Major: Kory is bejutott az európai RMR-versenyre

Két magyar játékos is küzdhet a tavaszi Majorért.

Izgalmas volt a vasárnap magyar CS:GO-szurkolóként, hiszenn több hazai játékosunk is bejutott az utolsó RMR-selejtező 16 legjobb csapata közé. Az ONYX teljesen magyar felállással képviseltette magát, ám a SKADE túl erősnek bizonyult. Egy szoros és kiélezett meccsen tudtak nyerni a bolgárok 16-13-ra, coolioék így elestek a továbbjutástól. A Sangal és kory viszont ekkor még mindig játékban volt.

Ahogy az sejthető volt, a Temperate nevű mix nem okozott nekik különösebb fejtörést. 16-11-gyel meneteltek tovább a top 8 közé, ahol már a Tricked volt az ellenfelük, ráadásul egy Bo3-mas összecsapáson. Szerencsére a dánok egyetlen egy pályán voltak csak erős ellenfei koryéknak, azon a Vertigón, amit a Sangal szinte sosem játszik. Azt a pályát megnyerte a Tricked, a meccset viszont nem. Kory különösen Overpasson, a lehető legjobbkor parádézott, hiszen azon a pályán kellett 1-1-ről megnyerniük a meccset.

27-13-mat pakolt a dánokra a decideren, ezzel összehozta a meccs legnagyobb Sangal-fölénnyel záródó pályáját, illetve a 2-1-es győzelmet is csapatának. Ezzel a győzelemmel pedig a Sangal be is jutott az EU RMR-versenybe, egyelőre nem tudni, hogy az A vagy a B mezőnybe.

A meccs összesített statisztikái (forrás: hltv.org)

A Liquidpedia forrásai szerint a Sangal a B-be kerül majd, ám HLTV-re még nem érkezett erről hivatalos megerősítés. Akárhogy is, az már biztos, hogy két hazai játékosnak is szurkolhatunk majd az RMR-tornákon. Torzsi a MOUZ színeiben, kory pedig Sangal mezben játszik majd a világ legjobbjai ellen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!