Börtönbüntetésre ítélték a The Boys színészét

Börtönbüntetésre ítélték a The Boys színészét

Homelander sajnos túl komolyan vette a karakterét.

A The Boys c. sorozat Homelandere nem éppen az a klasszikus szuperhős. Ne egy Amerika Kapitányt képzeljünk el, inkább egy a rossz útra tért Supermant, aki nem fél bemocskolni a kezét. A sorozatban Anthony Starr kelti őt életre, aki úgy tűnik kicsit túlzottan is szerepben maradt.

A színész éppen Spanyolországban forgat, ahol egy éjszaka túl sokat ivott. Lökdösődni, tolakodni kezdet egy bárban, majd összetűzésbe keveredett egy séffel. Tetlegességig fajult a vita, Starr többször megütötte a séfet, az arcába vágott egy poharat, később pedig az utcán is folytatódott a verekedés.

A spanyol hatóságok letartóztatták a színészt, két napott töltött zárkában. Végül 12 hónapnyi felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, és több, mint 4000 fontos kártérítést kell fizetni a sértettnek.

A The Boys 3. évada idén nyáron érkezik, arra már nincs semmilyen hatással Starr elítélése, az esetleges 4. szezonra viszont még nem közöltek információkat. Nem ő lenne az első, akit kirúgnak egy projektből hasonló eset miatt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!