30 éves a PC Guru, újra megjelent a magazin!

30 éves a PC Guru, újra megjelent a magazin!

Látogassatok ki a hozzátok legközelebbi rendezvényre és húzzátok be!

Az igazán nagyszabású gaming rendezvények Magyarországon a legtöbb esetben Budapestre fókuszáltak, az Országos Gaming Expo eseményei ezen változtatnak, hiszen Magyarország összes megyeszékhelyén megrendezik február és április között. Az idén 30 éves, nyomtatott PC Guru speciális különszámot készített erre a gaming roadshowra és ez a jubileumi lapszám a rendezvénysorozat helyszínein érhető el, ingyenesen! 

A játékipar rugalmassága és innovációja a világjárvány alatt is töretlenül folytatódott, az OGEX közelebb hozza a legújabb technológiai újdonságokat és az aktuális trendeket is. A gaming road show lehetőséget biztosít minden megyeszékhelyen, hogy bárki kipróbálja magát különböző videójátékokban, társasjátékokban, videójátékos kompetencia-felmérésben, egyéb fizikai aktivitást igénylő játékokban.

Az OGEX állomásain kipróbálhatók a legnépszerűbb e-sport játékok, készségfelmérőn kiderül, hogy ki milyen szintet érhetne el az e-sportban. A több mint 100 játékállomáson, a már említettek mellett szimulátorok, VR-játékok, egy közel félszáz darabos Star Wars kiállítás és a rengeteg társasjáték színesíti a programot. 

Nem lehet teljes a nap versenyek nélkül: Granturismo Sport döntő, valamint FIFA verseny színesíti a programot.

A rendezvény szórakoztató és szakmai részéről műsorvezetők, e-sport szakértők és influencerek gondoskodnak, így mindenki megtalálja azokat a területeket, amelyek miatt érdemes kilátogatni az Országos Gaming Expo egyes állomásaira. Ráadásul a belépés a rendezvényekre teljesen ingyenes, csak egy regisztrációra van hozzá szükség. 

Az április 1-jén és 2-án zárul az első OGEX országjáró gaming roadshow, nagyszabású, kétnapos ünnepléssel, e-sport versenyekkel és rengeteg játékos, informatív programmal Budapesten, a Hungexpón. 

Helyszínek és regisztráció

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!