Megjelenési dátumot kapott a Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

Megjelenési dátumot kapott a Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

Egy hónapot sem kell már várnunk, mire megjelenik a játék.

Bejelentette a Sharkmob a Vampire: The Masquerade - Bloodhunt megjelenési dátumát. A játék április 27-étől válik elérhetővé PC-n és PlayStation 5-ön. Ezen kívül utóbbi platform játékosai több konzol-exkluzív tartalomban is részesülhetnek.

Sharkmob még egy hangulatos trailervideóval, illetve blogbejegyzéssel is készült a rajongóknak, akik már várják a battle royale játék érkezését. A videóban egy harcot, illetve a PS5-exkluzív tartalmakat is megtekinthetjük, a végén pedig megerősítést nyer az április 27-i megjelenési dátum.

A Sony szerint PS5-ön stabil 60 FPS-sel fog futni a játék, még a legakciódúsabb pillanatokban is. Ezen kívül a blogbejegyzés arra is kitért, hogy igyekeztek a hangeffekteket is a lehető legélethűbbre csinálni, a játékot pedig úgy próbálták meg elkészíteni, hogy az audio, illetve vizuális hatás, mely a játékost éri, egy teljesen egyedi játékélményt tudjon biztosítani. Maga a játék Prágában játszódik majd, amelyet szintén igyekeztek a lehető legpontosabban, a valódi városhoz legjobban hasonlítva megalkotni, így nemcsak az utcákon, de még a háztetőkön járva is megcsodálhatjuk Csehország fővárosát.

Vampire: The Masquerade - Bloodhunt egy sötét, városi fantasy világban játszódik, ahol különböző vámpírcsapatok között háború tört ki. Ebben kell nekünk vagy többedmagunkkal, vagy egyedül részt vennünk. A játék tavaly óta korai hozzáférésű állapotban már megjelent, a végleges változat is ingyenesen lesz játszható mind PC-n, mind PS5-ön. A PS5-tulajok viszont extra játékbeli tartalomra tehetnek szert, ha előrendelik az Ultimate Editiont.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!