Henry Cavill magyar lovas trénerrel készül a The Witcher harmadik évadára

Henry Cavill magyar lovas trénerrel készül a The Witcher harmadik évadára

A színész hegyi túrán vett részt az (új) Keszeget alakító paripával. 

A Netflix The Witcher szériájának tavaly decemberben érkezett második évada letarolta az internetet és nagyon hamar hatalmas népszerűségre tett szert. Érthető a közönség reakciója, hiszen a kesze-kusza első évad után kicsit észbe kaptak a készítők, dobták például a nem lineáris történetvezetést és egy-két kivétellel elég jó munkát végeztek, Henry Cavill pedig továbbra is brillírozott Geralt szerepében. 

Habár a sorozat harmadik évadáról egyelőre semmit sem tudunk, Cavill már meg is kezdte a felkészülés a szerepre az Instagram oldalára nemrég közzétett fotók és videók alapján. Az egyik bejegyzés szerint a színész újra találkozott az (új) Keszeget alakító Hector nevű lóval és kirándultak egyet a hegyekben, ahol az állat megmutatta, milyen új trükköket tanult. Érdekesség, hogy felkészülésben a magyar lovas tréner, Juhász László segíti a színészt.  

View this post on Instagram

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Ha emlékeztek még, az eredeti barna színű Keszeget egy Chernobog szörny sebesítette meg halálosan a második évad hatodik epizódjában, Geralt pedig kíméletességből saját kézzel vetett véget hű társa szenvedéseinek. A Vajákok persze mit sem érnek paripa nélkül, szerencsére azonban főhősünk összefutott a törp sárkányölő és kalandor Yarpen Zigrinnel, aki felajánlotta neki a Hector által megtestesített lovat. Mint minden korábbi lovát, Geralt ezt az állatot is Keszeg névre keresztelte, habár az elején elismerte, össze kell még szokniuk.

View this post on Instagram

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Ti várjátok már a The Witcher harmadik évadát? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!