K&H EEK LoL: Izgalmas zárónap, de csak négy továbbjutó csapat

K&H EEK LoL: Izgalmas zárónap, de csak négy továbbjutó csapat

Elképesztően szorosan alakult az "A" csoport végjátéka.

Lezárult a K&H Egyetemi E-sport Kupa League of Legends versenyjátékának alapszakasza, vagyis a csoportkörök. Az "A" és "B" csoportokból 2-2 csapat jutott tovább a rájátszásba, amelyet április 23-án rendeznek meg a Gamerlandben. Amíg a "B" jelzésű négyesben sikerült pontszámütközés nélkül eldönteni a végső sorrendet, az "A" kvartettben három egyetem játékosai izgulhattak a holtverseny miatt.

"B" csoport végeredmény

  1. Győri Széchenyi István Egyetem (3-0)
  2. Óbudai Egyetem (2-1)
  3. Budapesti Metropolitan Egyetem (1-2)
  4. Budapesti Gazdasági Egyetem (0-3)

Az ÓE remekül játszott Kassadin köré a BGE elleni mérkőzés korai szakaszában, így a középső ösvényes differencia önmagában eldöntötte a három pont sorsát. Hiába próbálkozott egy Lucian-Nami duóval zyzz és impostor, buribubiék nem tolták túl az alsó ösvényes cseréket, így nem tudta előnyre váltani a korai szakaszban elméletileg dominálni képes párosát a BGE. A csoport másik meccsén Dolor Shacójának és Keligan Samirájának vezetésével könnyedén gázolt át ellenfelén a SZE, abszolút esélyesként várhatják az egyenes kieséses szakaszt.

"A" csoport végeredmény

  1. Budapesti Corvinus Egyetem (3-0)
  2. Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem (1-2)
  3. Pécsi Tudományegyetem (1-2)
  4. Debreceni Egyetem (1-2)

A BCE ott folytatta, ahol két héttel ezelőtt abbahagyta. Korai szakaszban judikék, a középső szakasztól guni és Zalanka irányított a harcokat. Hiába volt nagyon aktív Rozgonyi Natália vak szerzetese, az akcióit nem tudták a társak lekövetni. Ki kell még emelni DurandaiLeonidas Irelia választását, a korai szakaszban abszolút uralta a felső ösvényt, azonban önmagában ez kevés a győzelemhez. A PTE vs DE Bo1-es összecsapáson a nyeretlen diadalmaskodott, méghozzá viszonylag könnyedén. Konyhásnéni Malphite-ja megoldhatatlan problémát jelentett Crashék számára, nem volt ezen a meccsen egy súlycsoportban a két ötös. Krumplistészta próbálta egyedül a lelket tartani a csapatában, de a többiek nem tudtak felnőni Lux mellé.

A K&H Egyetemi E-sport Kupa kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál az elmúlt egy évben Skarner topot?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.