Megszavazták az LEC tavaszi alapszakaszának legértékesebb játékosait

Megszavazták az LEC tavaszi alapszakaszának legértékesebb játékosait

A szakértőkből álló bizottság meghozta a döntését az MVP és az alapszakasz újonca címek kapcsán

Az LEC 2022-es tavaszi alapszakaszának hétvégéi során a legjobban teljesítő játékosok névsorában hárman emelkedtek ki a tömegből: Vetheo, Hylissang és Malrang. Teljesítményük mérkőzéseket döntött el és egyedül képesek voltak olyan hatással lenni más játékosokra, amivel kiérdemelték a rettegett jelzőt is minden ellenfél részéről. A végleges szavazatok között mégis Vetheo és Hylissang nevét láthattuk a legtöbbször a legértékesebb játékosok között és végül a győztes nem más lett mint...

VETHEO

Vincent “Vetheo” Berrié, a Misfits középső ösvényes játékosa nyerte el, 19 éves kora ellenére több alkalommal is remekül szerepelt olyan tapasztalt és rettegett ellenfelek ellen mint, Caps, Perkz és Humanoid. Az alapszakasz során hatalmas figyelmet kapott azon karaktereken, amivel kimagasló teljesítményt nyújtott mint, Akali, Sylas és Zoe. Egyértelműen a Misfits győzelmeinek kulcsa és a jövőben rengeteg minden vár még a fiatal tehetségre. A második és harmadik helyen végül Hylissang és Malrang végzett a szakértők szavazatai alapján.

Az alapszakasz során megválasztják azt az újonc játékost is, aki kiemelkedő teljesítményével sikerességre tudja vezetni a csapatát. Itt is erős verseny volt a legjobbak között, hiszen 9 újonc játékossal bővült az LEC 2022-ben! A szezon újonca végül nem más lett, mint a Misfits csapatát erősítő Shlatan, a 20 éves lengyel játékos is Vetheohoz hasonlóan, a jelenlegi metát figyelembe véve elképesztően játszott és ezzel a Misfits is az eddigi legjobb eredményeit érte el csapatként a legnagyobb európai színpadon. 

Itt a dobogó többi fokán két lövész kapott szerepet, második helyen a G2 játékosa Flakked és harmadik helyen a Mad Lionst erősítő Unforgiven zsebelte be.

Az LEC utolsó hétvégéjéhez érkeztünk és csupán három csapat maradt talpon, a Rogue már biztosan ott lesz Vasárnap este a tavaszi rájátszás döntőjében és megküzdhet a bajnoki trófeáért és a jegyekért Koreába az MSI összecsapására. Előtte, pontosabban már a mai napon a G2 és a Fnatic örökrangadónak lehetünk a szemtanúi, ezen a mérkőzésen eldől ki lesz a másik szereplője a döntőnek, legutóbb a Fnatic dominálta a G2 csapatát és könnyedén jutottak tovább, viszont ezúttal teljesen más a helyzet, hiszen a G2 két egyoldalú szérián mutatta meg mindenkinek, hogy véletlenül se szabad őket leírni! 

Az adásokat magyar nyelven az esport2tv Twitch csatornáján követhetitek majd nyomon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!