Animációs sorozattal bővülhet a Destiny univerzuma

Animációs sorozattal bővülhet a Destiny univerzuma

A játékot fejlesztő Bungie nemrég sokatmondó álláshirdetést tett közzé. 

Január végén bombaként robbant a hír, miszerint a Sony 3,6 milliárd dollárért felvásárolta a Destiny játékokat készítő Bungie-t. A híresztelések alapján a stúdió nem olvad bele a cégóriásba, inkább „független leányvállalatként" funkcionál tovább és döntéseit saját maga hozhatja. Mindez jó hír a játékosok számára, hiszen nem kell tartani egy esetleges platform exkluzivitástól. 

Az üzlet kapcsán egyébként a Bungie úgy fogalmazott hivatalos sajtóközleményében, hogy a Sony feltétel nélkül támogatja őket mindenben, emiatt pedig határtalan lehetőségek nyílnak meg előttük a játékaik jövőjével kapcsolatban. A stúdió nem is vesztegeti az idejét, mivel nemrég egy igencsak sokat mondó álláshirdetést tettek közzé, ami alapján franchise kiterjesztésben jártas senior producert keresnek.

A leírás szerint a leendő munkatársnak kiemelt feladata lesz a Destiny márkanév adaptálása más médiumokra, legyen szó filmekről, sorozatokról, illetve képregényekről. Érdekesség, hogy a követelmények résznél elvárás a licencelt termékekkel vagy animációval kapcsolatos tapasztalat, emiatt feltételezhető, hogy a Bungie is belevág egy esetleges streaming platformos széria projektbe. Az Arcane elsöprő sikere után mindez logikus lépés lenne és valljuk be, a Destiny világa végtelen mennyiségű történetet rejthet magában. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti örülnétek egy Destiny animációs sorozatnak?

  • 100 %
  • 0 %