Egy figura alapján félelmetes lett az új Batman film Jokere

Egy figura alapján félelmetes lett az új Batman film Jokere

A Barry Keoghan által életre keltett karakter förtelmesen néz ki. 

Az előző hónapban debütált The Batman a kritikusok és a közönség tetszését is egyaránt elnyerte, ráadásul a kasszáknál is jól teljesít és világ szinten több mint 700 millió dollár bevételt termelt eddig, így a folytatás borítékolható. Matt Reeves rendező valószínűleg számított erre és a filmben óvatosan felvezette a denevérember nemezisének számító Jokert, akit Barry Keoghan keltett életre. Habár a színészt nem láthattuk a vásznon, pár hete azonban közzétettek róla egy hátborzongatóra sikerült jelenetet, ami alapján a franchise fényes jövő elé nézhet. 

A vágószobában maradt felvétel egyébként úgy volt megkomponálva, hogy a karaktert arcát egyben sose láthassuk, a Por Toys Studio azonban aprólékos munkával összerakott egy mellszobrot, melyen minden ijesztő részletet megtekinthetünk. A kép alapján a készítők valószínűleg nem kevés inspirációt szereztek a Death of The Family képregényből, amiben Joker őrülete odáig fajult, hogy lenyúzta saját arcbőrét, később pedig maszként hordta azt a történetben. Ha tippelnünk kéne, Matt Reeves a korábbiaktól eltérően egy sokkal megtörtebb, mégis őrültebb ellenfelet csinál majd a karakterből, amit még nem volt szerencsénk felfedezni a szélesvásznon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Heroic Hollywood (@heroichollywood) által megosztott bejegyzés

A Warner Bros. egyébként már kilátásba helyezett több spinoffot is a filmhez, Colin Farrell főszereplésével érkezik például a Pingvin sorozat, ráadásul az Arkham elmegyógyintézetre fókuszáló széria is zöld utat kapott. Elképzelhető, hogy Barry Keoghan Jokere az utóbbi alkotásban kap majd főszerepet, talán Rébusszal kötött szövetségét fedezik majd fel a készítők. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek jól sikerült az új Joker?

  • 29 %
  • 71 %