CoD: Élő adásban bukott le csalással a világ 2. legjobb Vanguard játékosa

CoD: Élő adásban bukott le csalással a világ 2. legjobb Vanguard játékosa

Hihetetlen képsorok játszódtak le a #2 CoD: Vanguard játékos élő közvetítésében.

Kompetitív, többjátékos videójátékban csalni, bugokat kihasználni a gaming társadalom megítélése alapján főbenjáró bűn. Legyen szó a League of Legendsről, a Rocket League-ről, a CS:GO-ról, vagy jelen esetben a Call of Duty: Vanguardról, a csalás, az csalás. Pplehx élő adásban leplezte le magát, amire azért kapta fel a közösség a fejét egyből, mivel a népszerű streamer a világ második legjobbja az Activision lövöldéjében.

A játékos által használt "falon átlátás képessége" a fenti klipben az 5. és 7. másodperc között látható. Ennek segítségével pplehx jogosulatlan előnyre tett szert az ellenségeivel szemben, mivel a pörgős játékmenetben minden információ a célpontok helyzetéről aranyat ér. A lehetséges hackről megkérdezték magát a streamert is, aki egyszerűen kivágta magát a felelősségre vonás alól.

A diamond camo g miatt használtam, nem tudom, hogyan kapcsoljam ki.” - válaszolta pplehx.

Nem a legmeggyőzőbb magyarázat, azonban a végső ítéletet az Activision adminjainak kell meghoznia. Ha 100%-ban bizonyítást nyer, hogy tényleg csalt a rangsorolt listák egyik éllovasa, akkor már készülhet is lélekben a kitiltásra. A közösség természetesen rögtön támadni kezdte a platformok közötti mérkőzéseket, mivel véleményük szerint a PC játékosok számára könnyebben aktiválható csalások (wallhack, aimbot stb.) tönkreteszik a kompetitív élményt. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: Activision

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha a CoD: Vanguarddal?