Ezeket az ikonikus Pókember ellenfeleket fedezhetjük fel a Nincs hazaút fináléjában

Ezeket az ikonikus Pókember ellenfeleket fedezhetjük fel a Nincs hazaút fináléjában

A multiverzumos jelenetben feltűnik például Kraven, Skorpió és Madame Webb is. 

A Marvel és a Sony közös munkájával készült Pókember: Nincs hazaút hatalmas siker lett és egyaránt imádták a kritikusok és a rajongók is. A film végül több mint 1.8 milliárd dollárt termelt a kasszáknál világviszonylatban és különösen fontos helyet foglal el az MCU negyedik fázisában, ugyanis megnyitotta a kapukat a végtelen multiverzum felé, amit bővebben a hamarosan érkező Dr. Strange filmben fedezhetünk majd fel. 

A Nincs hazaút egyébként nemrég jelent meg Blu-rayen és az amerikai IGN munkatársai úgy határoztak, hogy belevetik magukat a filmbe és képről képre kielemzik, milyen rejtett utalásokat tett a Marvel. A fáradozásból igencsak izgalmas infók derültek ki, ugyanis a film fináléjának szánt multiverzumos jelenetben több ikonikus Pókember ellenfél sziluettje is feltűnik, mint például Kravené, a Fekete macskáé, vagy a Superior Spider-Mané. Az árnyakat és a feltételezhetően mögöttük rejlő karaktereket az alábbi képre kattintva a galériánkban tudjátok megtekinteni.

A galériáért kattints a képre!

Érdekesség, hogy a Kraven film már készülőben van a Sonynál és a rettegett vadászt a Godzilla és Bosszúállók: Ultron kora filmek sztárja, Aaron Taylor-Johnson fogja életre kelteni. Mindemellett egy Madame Webb sorozat projekt is a terítéken van, amiben Dakota Johnson játssza majd a címszereplőt és a történet minden bizonnyal belekóstol a multiverzum forgatagába is. 

Szerintetek egyébként ki lesz Pókember következő ellenfele az MCU-ban? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Nektek bejött egyébként a Pókember: Nincs hazaút?

  • 43 %
  • 43 %
  • 14 %