Gaming: Ilyen lenne az Elden Ring CRPG-ként

Gaming: Ilyen lenne az Elden Ring CRPG-ként

Az Elden Ring elképesztő világa újabb kreatív videóst ihletett meg.

A From Software legutóbb megjelent játéka az idei év egyik, ha nem a legjobb megjelenése. Az Elden Ring népszerűsége töretlen, a folyamatos frissítések miatt újabb és újabb kihívások várnak a gamerekre. Vannak azonban olyan játékosok, akik inkább a művészi oldalát próbálják kihangsúlyozni a PS-exkluzív alkotásnak. Ebbe a csapatba tartozik a YouTube-on ismertté vált Flurdeh, aki néhány kameraeszköz segítségével izometrikus nézetből ragadta meg Lands Between régióját.

Az apró modellek mozgása nagyban hasonlít egy stop-motion technikával készült filmre. Ebből a speciális szemszögből ez Elden Ring nem tűnik annyira félelmetesnek és halálosnak, amely jelzők már gyakorlatilag a From Software védjegyévé váltak. Ez már nem az első alkalom, hogy Flurdeh megmutatta a világnak az Elden Ringnek a szépségét és grandiózusságát. Márciusban összeállított egy hétperces montázst, amelyben a fókusz nem a harcokon és a vérontáson van.

A youtuber már korábban is foglalkozott ezzel a CRPG-stílus megragadásával (Computer Role Playing Game), készített rövid videókat a Final Fantasy XIV, God of War és Red Dead Redemption 2 főszereplésével.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te örülnél, ha lenne második része az Elden Ringnek?