Lerakás után azonnal robbanó bombát javított a Valve

Lerakás után azonnal robbanó bombát javított a Valve

A Valve azt állítja, hogy már ki is javították az exploitot, de ha valaki belefutna, mindenképp jelentse feléjük.

Napok óta több videó is kering az interneten, főképp a játék Redditjén, miszerint egy bombát érintő exploittal plantolás után azonnal fel lehet azt robbantani és így kört lehet nyerni. Igazán nagy nyilvánosságot ennek a problémának a CS:GO Twitter-fiók generált az éjszaka folyamán, amikor bejelentették, hogy már javították is a hibát. Mivel nem ez az első alkalom, hogy ez a fajta probléma előkerül, ezért mindenkit arra kérnek, ha a javítás után is találkoznak ezzel a jelenséggel, jelentsék nekik.

Korábban 2017-ben volt hasonló csalási lehetőség, akkor állítólag a szervernek küldött csomagokkal és bizonyos parancsokkal érték el, hogy a 40 másodperces időzítő azonnal 0-ra álljon. Nem tudni, hogy most is erről az annak idején már foltozott hibáról van-e szó, vagy valamilyen új lehetőséget fedeztek fel a napokban, aminek ugyanez a végeredménye. De nem is számít, amennyiben a Valve most újabb évekre száműzte a játékból ezt és nem válik tömeges jelenséggé, hogy egyesek 30 másodperc alatt eljutnak a kezdőről a kör végéig ezzel a módszerrel.

Az alábbi videóban látható egy példa arra, hogy hogyan is nézett ki a CT-k szemszögéből, amikor valaki az új exploitot használta:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



TE TALÁLKOZTÁL EZZEL AZ EXPLOITTAL A NAPOKBAN?

  • 14 %
  • 86 %