Ez történik, ha túl sok öngólt rúgsz a FIFA 22-ben

Ez történik, ha túl sok öngólt rúgsz a FIFA 22-ben

Egy játékos letesztelte mi lesz, ha túl sok öngólt hoz össze és érdekes konklúzióra jutott.

Korábban már arra is volt példa, hogy valakinek az jutott eszébe, hogy mivan, ha bedobásból akar közvetlenül találatot szerezni. Most pedig valakinek az pattant ki a fejéből, hogy vajon miként viselkedik a játék az öngólokkal kapcsolatban.

Egyelőre nem tisztázott, hogy pontosan milyen módon működik a dolog, de jó néhány objective esetében a saját kapuba lőtt gólokat is beleszámítja a rendszer. Bár három után ki fogja írni, hogy túl sok öngól esett, így a mérkőzés véget ér, ennek ellenére az objectiveknél beleszámolja. Erre a közösség is többféleképpen reagált, hiszen van aki azt kommentelte, hogy:

"Megerősíthetem, mert kipróbáltam. Ez csodálatos aranygól esetében. Ha az ellenfél nem adja fel, csak szerezz 3 öngólt."

Viszont arról is regélnek, hogy önmagában ez nem elég, az első gólt az ellenfél kapujában kell megszerezni és csak utána lehet kicselezni a rendszert.

"Én is megerősíthetem, hogy ez több objektivenél is működik. Nem vagyok biztos benne, hogy ez valami glitch az elmúlt néhány objective óta vagy sem, de határozottan nagyon sok időt takarít meg."

Viszont azt érdemes észben tartani, hogy a gólok ilyenkor számítanak, de természetesen a győzelmek ilyen módon már nem, tehát erre senki ne várjon, hogy azt is megkapja.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!