Új képeken a törölt Doom játék

Új képeken a törölt Doom játék

Ha nem kaszálják el a projektet és helyezik az egészet új alapokra, egy teljesen más játékot kaptunk volna kézhez 2016-ban.

Ugyan maga a sorozat arról vált híressé / hirdetté, hogy démonokat, zombikat kellett lekaszabolni az úticélunkhoz vezető úton, akik viszont játszottak a Doom-mal, azok kellemes emlékekkel gondolnak vissza rá. Az 1990-es években megjelent első játékok alapozták meg a műfajt, illetve mai napig is hatással tudnak lenni a lövöldözős játékokra.

A játék 2016-ban gyakorlatilag egy újradolgozáson ment át, és ugyan egy-két elemében visszatért a gyökerekhez, de ezzel a résszel, valamint a folytatással, az Eternallal ismét a reflektorfénybe sikerült kerülnie. Kiszivárgott képek alapján azonban akár teljesen eltérő utat is járhatott volna be a sorozat. A képeken ugyanis több katona is látható, akik a végleges játékban is szerepeltek volna – azonban azt a projektet végül elkaszálták. A DOOM 4-ben nem is egyedül lettünk volna, hanem egy hadsereg egy tagjaként vettük volna fel a harcot, és nem is a DOOM 3 folytatása lett volna, hanem a DOOM 2 felújított változata, mely 2038-ban játszódik.

A posztoló még egy petíciót is indított, hogy az el nem készült projektet végül jelentesse meg az id Software önálló játékként. A kiszivárgott fotókat – melyet a posztoló állítása szerint a Blur Studios készített, akiknek többek között a Quake 3 Revolution-t, illetve a a Star Wars: The Force Unleashed 2-t is köszönhetjük – az alábbi képre kattintva galériánkban pedig meg is tekintheted.

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(képek forrása)
Galéria

Kövess Minket!



Mennyire tetszett az a koncepció, amelyet az elkaszált Doom 4 kínált volna?

Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.