18

Elmúltál már 18 éves?


/
Ilyen nincs és mégis van: Egy kézzel játszható hentai-játékot dobtak piacra

Ilyen nincs és mégis van: Egy kézzel játszható hentai-játékot dobtak piacra

Alighanem ez nem a családbarát szekciót erősíti majd Nintendo Switchen.

Először is gyorsan tisztázzuk, hogy mit is takar pontosan a hentai fogalma:

"A nyugati világ alkotásaival ellentétben a hentai lehet egy izgalmas, érzelmekkel teli történet is, de végső célja, hogy szexuális jelenteket tartalmazzon. Sikerét annak is köszönheti, hogy olyasmiket is bele lehet szőni, ami egy filmben szinte kivitelezhetetlen. A készítők célja sokszor a néző megdöbbentése, vad, fantázia szülte jelenetekkel, eszközök és extrém szituációk teljes arzenáljával. A pornográf jellegét finomítja, hogy rajzfilmfigurák szerepelnek benne." – áll a wikipédián a leírása.

Nem véletlen tehát, hogy a játékosbázis még szélesebb szeletét képes behúzni egy-egy ilyen alkotás, hiszen nem pusztán a szexualitásra épít, noha erősen támaszkodik rá. Mindenesetre még így is nagyon meglepő, hogy az általában a családbarát platformként ismert Nintendo Switchre jelentették meg ezt a játékot. Szárnyalnak a Switch eladásai és talán pont ebből kifolyólag a legnépszerűbb, mivel a Wii-vel ellentétben nem annyira szigorúan ellenőrzik milyen címeket adhatnak ki erre a konzolra. Így lehetséges, hogy átment a rostán a Hentai Uni elnevezésű, az alapvetően puzzle elemekkel dúsított játék is.

A trailerben bemutatott játékmenet és a játék saját adatlapja szerint egy kézzel is játszható, miközben a vállalkozó kedvű rajongóknak az a feladata, hogy rejtvények megoldásait követően szép lassan meg tudják szabadítani az anime lányokat a ruháiktól. Ez egészen addig tart, amíg már csak a fehérneműjüket viselik (melltartó nélkül). További megdöbbentő adat, hogy a játék az Egyesült Államokban M-es, az Egyesült Királyságban pedig 12-es korhatárbesorolást kapott, pedig általában az ilyesfajta alkotásokat sokkal szigorúbb feltételekhez kötik. Lehet, hogy a későbbiekben ez változni fog, de egyelőre tényleg szinte bárki számára elérhető a Hentai Uni, akinek van otthon ilyen konzolja és megvásárolja a terméket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!