Aquaman lehet a Minecraft-film sztárja

Aquaman lehet a Minecraft-film sztárja

A 2011-ben megjelent játék filmverziójának háttérmunkálatai folyamatosan zajlanak.

Az Aquaman és a Dűne után a Warner Bros. égisze alatt készülő új projekthez csatlakozik a pletykák szerint Jason Momoa. Az Egyesült Államokban, azon belül is Hawaii-n született szupersztár az élőszereplős Minecraft-filmben bukkanhat fel, azonban nem tudni, hogy mekkora játékidővel tervezik a karakterét. A The Hollywood Reporter értesülései alapján a szerződés utolsó finomításai zajlanak a producerek és Momoa között, a rendezői székből Jared Hess (Napoleon Dynamite) dirigálhatja majd a 42 éves kolosszust.

A producerek közül Mary Parent és Roy Lee neve lehet ismerős azoknak, akik követik Momoa munkásságát, ugyanis mindketten dolgoztak a 2021-es Dűnén. Mivel egy videójáték-adaptációról van szó, ezért megkerülhetetlen volt az eredeti fejlesztők bevonása. A producerek között ott lesz Lydia Winters és Vu Bui, akik a svéd Mojang Studios képviseletében felügyelik a gyártási munkákat.

Az építőkockás játék térhódítása a mai napig töretlen, hatalmas tömegek hódolnak szenvedélyüknek a sandbox világban. A Warner Bros. meglátta a lehetőséget ebben az aranytojást tojó tyúkban, nem véletlen gondolkoznak azon évek óta, hogyan kéne adaptálni a Minecraftot a mozivásznakra. A világ legsikeresebb videójátéka egyedi látvánnyal, kimeríthetetlen tartalommal rendelkezik, amely mögé csak egy jó sztori és néhány sztár kell, hogy a gamerek és filmrajongók elárasszák a mozitermeket. A Free Guy és a Sonic sikerei mutatják, van igény ezekre a videójátékos alapokra építkező művekre, remélhetőleg nem a Minecraft lesz az, amelyik kilóg majd lefelé a sorból.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!