Késik a Pókember: Irány a Pókverzum folytatása

Késik a Pókember: Irány a Pókverzum folytatása

Sajnos csúsztatták a megjelenést, jó sokat kell még várnunk.

Derült égből villámcsapásként jött az örömhír, hogy a Love, Death & Robots 3. évada hamarosan debütál majd Netflixen! Tűkön ülve várjuk már az új epizódokat, ahogy tűkön ülve várjuk a Pókember: Irány a Pókverzum folytatását is. A Sony azonban rossz hírt közölt, jó sokat kell még várnunk Miles kalandjainak folytatására.

 

Ráadásul a Spider-Man: Across the Spider-Verse mindjárt két résszel támad. Az első eredetileg 2022. októberére volt tervezve, ezen most közel egy teljes évet halasztottak. A Sony beszámolója szerint az Across the Spider-Verse első része 2023. június 2-án, a második része csak 2024. március 29-én kerülhet mozikba.

Nem indokolták a csúszást. A rajongók szerint a DCEU Flash mozija ellen (2023. június 23.) küldheti harcba a Sony Pókembert, azért tették át inkább 2023. nyarára. Ugyanakkor nem árt megjegyezni, hogy a Flasht játszó Ezra Millert mostanában minden hétvégén letartóztatják, koránt sem lenne meglepő, ha a 2023-as Flash mozi is csúszna még.

Aprócska vigasz a Pókember-rajongóknak, hogy a két animációsfilm csúszásával előrébb került a Sony listáján a Madame Web mozifilm, amit most 2023. július 7-re tűzött ki a stúdió.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszett anno a Pókember: Irány a Pókverzum?

  • 50 %
  • 50 %
  • 0 %