Pár héttel letartóztatása után Ezra Miller ismét a rácsok mögött kötött ki

Pár héttel letartóztatása után Ezra Miller ismét a rácsok mögött kötött ki

A The Flash és a Legendás állatok filmek sztárja ezúttal is hawaiin randalírozott. 

Még március végén robbant a hír, hogy a hawaii Hilo városában letartóztatták a DCEU és a Legendás állatok franchise sztárjának számító Ezra Millert. A vádak szerint a sztár egy karaoke bárban viselkedett vállalhatatlanul, megúszta azonban egy kisebb pénzbírsággal és távolsági végzéssel. A Warner Bros. már nem volt ennyire elnéző és vészhelyzeti tanácskozást hívtak össze, hogy megvitassák a színész sorsát. 

Miller folyamatban lévő filmjeit egyébként határozatlan időre felfüggesztették és a stúdiónak nagyjából egy éve van eldönteni, hogy mihez kezdenek vele, mivel ekkor érkezik a mozikba a The Flash című film, ami az iparági pletykák szerint tejesen újra írja majd a DCEU világát. Valószínűleg egyébként a legtöbben arra játszanának ilyen helyzetben, hogy nyilvánosan bocsánatot kérnek és megvárják, míg elül a vihar, a színész azonban fittyet hány a protokollra és nemrég megint bajba került. A Variety információ szerint Millert ismét letartóztatták hawaiin, miután egy privát rendezvényen szóváltásba keveredett a szervezőkkel és dühében hozzávágott egy széket az ott tartózkodó vendégekhez.

Az esetben megsérült egy nő, akit eltalált a tárgy és másfél centiméteres vágás keletkezett a fején, szerencsére a kiérkező orvosok hamar ellátták a vágást. A helyi rendőrség nem találta a helyszínen a színészt, hajnal 2 körül azonban kiszúrták egy piros lámpánál és bevitték, érdekes módon azonban 4 óra körül már ki is engedték. A Warner fejeseinek mostanában igencsak sok gondot okoznak a filmsztárjaik, az Aquaman folytatásban szereplő Amber Heard például a világ szeme láttára pereskedik Johnny Deppel, a The Batmanben feltűnt új Jokert, azaz Barry Keoghant pedig a napokban tartóztatták le, ugyanis ittas állapotban bemászott egy magánterület erkélyére. 

Szerintetek egyébként mi lesz Ezra Miller sorsa? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek kiteszik Ezra Miller szűrét a Warner fejesei?

  • 83 %
  • 17 %
  • 0 %