Sorra tartóztatják le a DC-karakterek megtestesítőit – Mi történik?

Sorra tartóztatják le a DC-karakterek megtestesítőit – Mi történik?

Elég ha egyszer unja meg ezeket a balhékat a Warner és valószínűleg örökre elbúcsúzhatnak a színészek a szerepektől.

Néhány hete attól volt hangos a sajtó, hogy Ezra Millert, többek között a DCEU Flashét játszó színészt letartóztatták. Néhány nappal később a Warner vészhelyzeti ülést hívott össze a színész viselkedése kapcsán, hiszen Millernek nem ez volt az első balhéja és valószínűleg tele már a stúdió hócipője az irányíthatatlan színésszel. Hogy ennek az ülésnek mi lett a konklúziója, azt egyelőre nem tudjuk.

Azt viszont igen, hogy a Warner jobban teszi, ha erősebben odafigyel az embereire, hiszen most újabb letartóztatás történt, ezúttal Barry Keoghannel a főszerepben. A fiatal színész ismerős lehet a Dunkirk vagy éppen a Marvel-féle Örökkévalókból is, de újabban Jokerként szerzett magának rajongókat.

Ő játsza a Matt Reeves-féle új Batmanben Gotham bohóckirályát. Sajnos a filmben néhány másodpercnyi szerpe volt csupán, akkor sem láthattuk például az arcát, de aztán kiadtak egy törölt jelenetet, amiben Batman a segítségét kéri az Arkhamban ülő elítéltnek. Ebben már jobban szemügyre vehettük az új Jokert.

A fiatal színészt hazájában, Írországban tartóztatták le, miután ittas állapotban bemászott egy ismeretlen lakos erkélyére. A szemtanúk szerint Keoghan nem volt erőszakos és ellenállást sem tanúsított. A rendőrség jelentése alapján, később vád nélkül szabadlábra helyezték a színészt, pénzbüntetést kapott, amit ki is fizetett.

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszett Matt Reeves új Batman filmje?

  • 50 %
  • 33 %
  • 17 %