Megérkezett a Call of Duty-ba a Snoop Dogg bundle!

Megérkezett a Call of Duty-ba a Snoop Dogg bundle!

A rapper operátora a Vanguard és Warzone játékokban is elérhetővé vált. 

Calvin Cordozar Broadus Jr., művésznevén Snoop Dogg igazi multi talentumnak számít és a zenei világ meghódítása mellett az elmúlt néhány évben közeledni kezdett a gamerek univerzumához is. A sztár nemrég nagy lépést tett utóbbi felé, ugyanis bevásárolta magát a FaZe Clan szervezetbe, ahol nem csak tartalomgyártóként, de az igazgatótanács tagjaként döntéshozatali szerepet is vállalt. 

A zenész nemrég az Activisionnel is együttműködést kötött, melynek keretén belül a Snoop Dogg bundle a minap debütált a Call of Duty Vanguard, illetve a Warzone játékokban. A pakk 2400 COD pontért, azaz nagyjából 7 ezer forintért vásárolható meg, kedvcsinálónak pedig az alábbi videót ajánlanánk figyelmetekbe. 

A csomagban egyébként a rapper által ihletett skin mellett a Bong Ripper mesterlövész puska, a West Coast Bling AR, továbbá a Tha Shiznit SMG blueprintet is megtaláljuk, a fegyverek ráadásul a Green Weed Tracer lövedékekkel vannak felszerelve. Az énekes így tulajdonképpen részese lett a Call of Duty kánonnak is és fejlesztők az alábbi leírással látták el az általa ihletett operátort. 

Név: Snoop Dogg

Alakulat: Kivégzők (Nemhivatalosan: TF 420)

Kedvenc fegyver: PPSH-41 (Ingyen elérhetővé válik az 51-es rank elérése után)

Születési dátum: 1971. november 20. 

Állampolgárság: amerikai

Hobbik: K-Pop hallgatás, dohányzás, festés

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek hogy tetszik egyébként a Snoop Dogg operátor?

  • 33 %
  • 17 %
  • 50 %