LoL: Megvan a MAD Lions új midese

LoL: Megvan a MAD Lions új midese

Gyakorlatilag eldőlt, hogy ki léphet Reeker helyére a MAD Lions csapatában.

Az Upcomer magazin korábban Vizicsacsi visszatérésével robbantott bombát, most a MAD Lions új midesével kapcsolatban kaptak hasonlóan megbízható információkat. A 2021-es év bajnokcsapatából Reeker távozik, a helyére az a Yasin “Nisqy” Dinçer érkezik, aki tavaly megjárta a világbajnokságot a Fnatic csapatával. Az elmúlt hónapokban a belga mides a streamelésnek és a Solo Queue mérkőzéseknek szentelte az idejét, hamarosan ismét a kompetitív meccseken mutathatja meg, hogy miért tartják az egyik legmegbízhatóbbnak a szerepkörében.

Nisqy -> MAD Lions

2021 novemberében megpróbálkozott Nisqy azzal, hogy visszatér az NA LCS-be, azon belül is a Cloud9 csapatához. A tárgyalások előrehaladott állapotban voltak, azonban az utolsó aláírásra nem került sor. Ezután a MAD Lions a Berlin International Gamingtől behúzta Reekert, így a belga veterán csapat nélkül maradt. A MAD egy csalódást keltő hetedik helyet érő teljesítményt tudott felmutatni a 2022-es tavaszi alapszakaszban, ezért a vezetőség kénytelen volt belenyúlni a kezdőötösbe. Vetheo neve mellett Nisqy volt a másik nagy név, aki pályázott a mides szerepre, végül utóbbival sikerült megegyezni.

Nisqy 2020 tavaszán megnyerte az NA LCS-t, tavaly nyáron ezüstérmet szerzett a Fnatickal. Tapasztalata megkérdőjelezhetetlen, eredménylistája önmagáért beszél, minden adott tehát, hogy a MAD Lions ismét harcba induljon az LEC bajnoki címéért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: Riot Games

Kövess Minket!



Szerinted összejön a nyári rájátszás a MADnek?