Dwayne Johnson főszereplésével jöhet az It Takes Two film

Dwayne Johnson főszereplésével jöhet az It Takes Two film

A színész produkciós cége és az Amazon Studios is csatlakozott a projekthez. 

Még február elején robbant a hír, hogy a tavalyi év egyik legsikeresebb játékának számító It Takes Two filmes adaptációt kap és a gyártásért a dj2 Entertainment felel majd, a történet írói pedig Pat Casey és Josh Miller lesznek. A produkciós cégnek olyan filmeket köszönhetünk, mint  a Sonic és annak folytatása, továbbá a kezük alatt formálódik a Tomb Raider, a Disco Elysium és a Sleeping Dogs nagyképernyős feldolgozása is.

A Cody és May lenyűgöző és tanulságos kalandját átdolgozó projekt nemrég újabb mérföldkőhöz ért, ugyanis a Variety információi szerint az Amazon Studios felkarolta a filmet ráadásul csatlakozott a Dwayne Johnson és Dany Garcia tulajdonában lévő Seven Buck Productions is. Iparági pletykák szerint Johnson nem csak produceri feladatokat lát majd el, de a főszerepet is megkaphatja, ami illene a színész egyre családbarátibb imázsába és az elmúlt néhány évben mutatott munkásságába. 

A Seven Buck Productions fennállása óta egyébként olyan filmeket csinált, mint a 2017-es Baywatch, a két Jumanji reboot, illetve a Shazam! és a Halálos iramban: Hobbs & Shaw, továbbá 2022-ben a Black Adam és a Shazam!: Az istenek haragja produkciókat láthatjuk tőlük. Az It Takes Two-t mögött álló Hazelight stúdió szerencsésnek mondhatja magát ilyen partnerekkel és csak remélni tudjuk, hogy a készülő film legalább olyan aranyos és értékes lesz, mint a játék volt. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek Dwayne Johnson illik majd az It Takes Two filmbe?

  • 40 %
  • 60 %
Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.