Mr. szivárogtató szerint jó néhány top PS cím kap PC-s portot a közeljövőben

Mr. szivárogtató szerint jó néhány top PS cím kap PC-s portot a közeljövőben

A legkirályabb exkluzív alkotásokat újfent elhozhatják személyi számítógépre, ami óriási örömet jelentene sokaknak.

Honnan máshonnan származhatna a leak, azaz a szivárgás, mintsem a játékosok legfontosabb érdekképviseleti szférájából, a Redditről. Ott arról ír a kedves bejegyző, aki legyen csak mr. szivárogtató, hogy a Sony azt tervezi, hogy legkiválóbb PlayStation exkluzív tartalmait is ki szeretné adni PC-re. Legtöbb esetben legyintene az ember, hogy már megint okoskodik valaki, hiszem, ha látom, addig érdektelen a dolog, de érdemes hitelt adni neki, ugyanis korábban azt is "előre látta", hogy a Bend Studio egy lopakodásra épülő nyitott világú játékon dolgozik, mely azóta bizonyságot nyert, s már több hírportál is leközölt.

A bejegyzés egy konzolosoknak szánt szomorú hírrel kezdődik, mr. szivárogtató arról regél, hogy 2022 egyik legjobban várt címe a God of War: Ragnarök lesz a PS4 éra utolsó belsős projektje a Sonynak. Ezt követően a cég szeretne csak az újgenerációs eszközére koncentrálni (5-ös számmal ellátott verzió), de persze biztosan meg tudják majd még őket győzni egyes stúdiók, hogy ugyan a négyesre is kidobják az aktuális alkotásukat. A folytatás pedig már a PC-sek számára örömünnep, ugyanis információi szerint a Sony egyre több játéka is átköltözik majd számítógépekre. Olyannyira jelen idejű a dolog, hogy a Blind Squirrel Games jelenleg a 2016-os Ratchet & Clank, valamint a Ratchet & Clank: Rift Apart PC-s változatain dolgozik, majd ezt követően kapaszkodjon meg mindenki, mert a Ragnarök portja következik. Ez pedig csak a kezdet, hiszen onnantól kezdve a Sony nem akarja már elnyújtani a PC-s portok megjelenési dátumát, tehát a konzolos kiadásokat követően pár hónapos késéssel, legfeljebb egy éven belül a másik tábornak is kedvezni akarnak.

De hogy mely címekről regélt az úriember pontosan?

A Ragnarökön kívül érkezik majd PC-re a Rift Apart, a Demon's Souls, a Forbidden West, a Gran Turismo 7 és a Ghost of Tsushima is. Ez a sor pedig egészen elképesztő és, ha tényleg igaz, akkor a következő években nagyon jól fognak szórakozni a PC-sek is, mert bőven lesz minőségi játékokból válogatni. Azért persze kezelje mindenki fenntartásokkal ezeket az infókat, de a Sony elmúlt évekbeli hozzáállását látva nem elképzelhetetlen, hogy tényleg így lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!