Sokkoló prémium tankot mutattak be a szuperteszten

Sokkoló prémium tankot mutattak be a szuperteszten

Idén sem lesz hiány prémium tankokból, az új darab pedig egyenesen sokkoló élményt nyújt.

A Wargaming egy új prémium tankot mutatott be a szuperteszten, ami az Object 259A abszolút koppintásának tűnik, valamint a rejtélyes Shock nevet viseli. Kérdéses, hogy ez a tier VIII-as szovjet prémium nehéz harckocsi mégis mikor és milyen formában kerülhet be a játékba, ugyanakkor pár érdekességeket máris tudunk róla. A harckocsit eredetileg 1945 júniusában kezdték el tervezni. Ha elődjével, az Object 257-tel vetjük össze, akkor kijelenthető, hogy a Shoch fedőnév alatt rejtélyes projekt harcértékei mind tűzerő, mind páncélzat tekintetében túlmutatott a korábbi fejlesztésen.

A tank játékbeli képességei tekintetében öt fős legénységről beszélhetünk, így rendelkezik egy parancsnokkal, vezetővel, rádióssal, lövésszel és töltővel. A jól ismert 122 milliméteres főfegyverzettel felszerelve az IS-5-hoz hasonló tűzerővel rendelkezik, viszont a páncélzata túlmutat a legtöbb tier VIII-as hasonszőrű társán. Egy ígéretes tankról beszélhetünk, ami hamarosan bekerülhet a játékba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.