Hivatalos: Bejelentette új PvP-játékát a Ubisoft

Hivatalos: Bejelentette új PvP-játékát a Ubisoft

Bár még a fejlesztés javában zajlik, pár elemét így is biztosan tudhatjuk már a játéknak.

Nemrég szivárgott ki az internetre néhány kép egy új játékról, amelyen a Ubisoft állítólag dolgozott. A kiadó meg is erősítette az értesüléseket: valóban megkezdték a munkálatokat a Project Q kódnevű projekten.

A megerősítés órákkal azt követően történt meg, ahogy még a játékmenetről is megosztottak jeleneteket a játékosok, valószínűsíthetően az első zárt tesztidőszakban vehettek ők részt.

„Hallottuk, hogy tudtok róla" – kezdte a Ubisoft, elismerve a szivárogtatásokat. „Bemutatjuk a Project Q kódnevű játékot, ahol majd csapatok fognak csapatok ellen küzdeni és a játékosoknak is jobb élményben lesz részük! A játék korai fejlesztési szakaszban van, és folyamatosan teszteljük is, egyelőre csak a közelgő tesztidőszakokra lehet jelentkezni."

A Ubisoft ezen kívül azt is megerősítette, hogy a játékban nem lesznek NFT-k, valamint ez nem egy újabb battle royale cím lesz, hanem több PvP-módban vethetjük bele magunkat a kalandokba. Nem tudni, hogy mikor kerül a boltok polcaira teljes verziójú állapotban, a tervek szerint viszont Xbox Series X-, Xbox One-, PS5-, PS4- és PC-konzolokra is megjelenne.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked hogy tetszik ezek alapján a játék?