Ewan McGregor halálra rémült a Darth Vaderrel közös jelenet forgatásakor

Ewan McGregor halálra rémült a Darth Vaderrel közös jelenet forgatásakor

A színészből előtörtek a gyerekkori emlékek az Obi-Wan Kenobi sorozat felvétele közben. 

A Star Wars rajongók hosszú évek várakozása után idén májusban végre megkapják az Obi-Wan Kenobi sorozatot, amiben Ewan McGregor újra magára ölti a legendás Jedi mester gúnyáját, Hayden Christensen pedig ismét Darth Vader maszkja mögé bújik. A sorozat eredetileg kitűzött premierdátumát nemrég sajnos kénytelenek voltak eltolni a készítők, viszont május 27-én egyenesen két epizódot tekinthetnek meg a Disney+ előfizetők.

A premier közeledtével egyébként a Disney marketing gépezete is kezd megindulni és a Total Film magazin a minap új forgatási fotókat tett közzé és nem csak Kenobit, de a sorozat egyik antagonistájának számító Főinkvizítort is jobban szemügyre vehetjük. A képek alapján sajnos bele kell törődnünk, hogy a Jedikre vadászó karakter kinézetén még az után sem változtattak a készítők, hogy a Star Wars rajongók kollektíve nemtetszésüket fejezték ki a maszkmesterek munkájával kapcsolatban. Az é

Érdekesség, hogy Ewan McGregor interjút is adott a lapnak, melyből kiderült, hogy színészi karrierje 30 éve alatt még egyszer sem ijedt meg munka közben, azonban az Obi-Wan Kenobi forgatása során mindez megváltozott. 

Próbáltam már a jelenetet Vaderrel, de nem sisakkal vagy ilyesmi. Amikor élesben vettük a dolgot és elhangzott a "felvétel" kiálltás, a hátam mögül kellett jönnie és amikor megfordultam, a k*** Darth Vader közeledett felém és mintha újra hat éves lettem volna. Gyerekként  nem játszottam a sisakjában, illetve a szemébe sem mertem nézni soha. A feltűnése rendesen megijesztett, nem viccelek! A félelem teljesen elöntött és úgy voltam vele, hogy ez nem színészkedés, hanem a valóság és átjárt a rettegés. -  nyilatkozta a színész"

A sorozat hivatalosan június 12-én érkezik Magyarországra, ekkor indul ugyanis a Disney+ streaming platform hazánkban. A szolgáltatás havidíja előreláthatólag 2490 forint lesz havonta, a kínálat pedig a Disney, Pixar, Marvel, továbbá a szóban forgó Star Wars franchise-ok alkotásaiból áll majd. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti várjátok már az Obi-Wan Kenobi szériát?

  • 86 %
  • 0 %
  • 14 %

Közvetítések