Gaming: Megvan az Uncharted PC-s verziójának pontos megjelenési dátuma

Gaming: Megvan az Uncharted PC-s verziójának pontos megjelenési dátuma

Hamarosan PC-n is átélhetitek az egyik legjobb akció-kaland élményt, amit valaha kiadtak videójátékként.

Kifejezetten pozitív kritikákat kapott a közönségtől a Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével készült Uncharted, amelyet 2022 februárjában kezdtek el játszani a mozik. A Sony és a Naughty Dogs közös projektjének újabb állomása a PC-s port lesz, amelyen már az utolsó simításokat végzik a programozók. Nathan Drake kalandjait hamarosan a világ legnépszerűbb videójátékos platformán érhetitek el a The Uncharted: Legacy of Thieves Collection formájában.

The Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s változat megjelenési dátum

Az Epic Games Store-nak köszönhetően szivárgott ki a hivatalos bejelentés előtt, hogy a mozifilm DVD/Blu-Ray-n történő debütálása után nagyjából egy hónappal, 2022. június 20-án érkezik PC-re a The Uncharted: Legacy of Thieves Collection. A csomagban megtaláljátok majd az Uncharted 4: A Thief's End és az Uncharted: The Lost Legacy epizódokat, amelyek 4K 120 FPS-es változatban, lenyűgöző látványvilággal PS5-ön is futtathatóak lesznek. Ezekre a fejlesztett grafikai beállításokra PC-n is számíthattok, nem kell csak emiatt váltanotok a Sony újgenerációs konzoljára.

A Heavy Rain, Detroit Become Human, Beyond Two Souls, Death Stranding, Horizon: Zero Dawn, Days Gone és God of War után az Uncharted lesz a következő olyan franchise, amelyik elhagyja a PlayStation-exkluzivitást, hogy még nagyobb közösség élvezhesse ezeket a különleges, páratlan, már-már megismételhetetlen élményeket, amelyek a fenti videójátékok nyújtani tudnak. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megveszed majd a The Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s változatát?